Antena Căutare

Andreea Marin, roast "surpriză" la iUmor! Mihai Bendeac: "Doamne Iisuse Hristoase, Sfântă Născătoare de Dumnezeu"

Vedeta de televiziune Andrea Marin, invitată surpriză la ediția eveniment "iUmor", a prezentat un moment de roast "usturător" la adresa juraţilor, prezentatorilor și nu numai.

Emoții uriașe pentru toți jurații iUmor! Zâna Surprizelor, Andreea Marin, i-a luat la "roast" pe toți, încă din primul moment al apariției sale pe scenă: "Îmi place să particip la show-urile mari, cu idei fabuloase. Am venit la iUmor pentru că din când în când, mai trebuie să fac și excepții!"

Atât Delia cât și Mihai Bendeac s-au declarat măguliți de participarea Andreei Marin în emisiune: "e o legendă".

Mihai Bendeac este felicitat pentru toate reușitele obținute de-a lungul carierei, dar suține Andreea Marin, că "pentru toate astea nu are nicio explicație".

Andreea Marin afirmă că în televiziune nu îți trebuie mereu, un talent special, iar Mihai Bendeac a "demonstrat asta din plin".

Poate nu multă lume își putea imagina latura umoristică a Andreei Marin, însă astăzi, pe scena iUmor, îndrăgita vedetă și prezentatoare de emisiuni a reușit să stârnească hohote de râs și amuzament, greu de imaginat!

Niciunul dintre jurați nu a scăpat neiertat, așa că trebuie să urmărești întregul moment artistic al Zânei Surprizelor!

Gabriel Cotabiță face senzație pe scena de la iUmor: "Am vorbit cu ceva reprezentante ale sexului frumos și am flat... Coco Marinescu, apariție de senzație la iUmor: "Dan Badea se potrivește de minune langă Șerban Copoț, pentru că nic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x