Antena Căutare

iUmor sezonul 15, 23 septembrie 2023. Fanyo si Bia Khalifa, scandal pe scena de la iUmor, chiar în fața juraților

Fanyo si Bia Khalifa au marcat o revenire spectaculoasă în studioul iUmor, după ce ambii au bifat în trecut momente memorabile. Deși s-au prezentat separat sau în alte formule, de data aceasta Fanyo și Bia formează un duo controversat.

fanyo si bia khalifa stau unul langa altul pe scena de la iumor Galerie
Fanyo si Bia Khalifa, ceartă în fața juriului. Ce acuzații i-a adus blonda hipnotistului | Antena 1

Hipnotistul Fanyo s-a prezentat la iUmor în sezonul, alături de fostul concurent și câștigător Andrei Ungureanu. Prin abilitățile lui ieșite din comun, acesta l-a făcut timp de câteva secunde pe Omul cu Tourette să renunțe la ticurile fizice și verbale.

Bia Khalifa a debutat la iUmor îm 2021, în sezonul 10 al show-ului de divertisment. Atunci, ea a venit acoperită doar de câteva măști chirurgicale, stârnind rapid controverse.

Ulterior, Bia a revenit pe scena celei mai nebune emisiuni de televiziune, în sezonul 14, și s-a transpus într-o Eva modernă. Ținuta? La fel de golașă.

Citește și: Celebră pentru imaginile deochiate, Bia Khalifa și-a deschis o nouă afacere. Ce vrea să le învețe pe tinere: „E perfect legal”

În sezonul 15, Fanyo și Bia Khalifa ar fi trebuit să-și unească forțele pentru a crea un număr memorabil, demn de 4 LIKE-uri. Lucrurile nu s-au legat însă, iar colaborarea lor s-a destrămat chiar în fața juraților.

iUmor sezonul 15, 23 septembrie 2023. Fanyo si Bia Khalifa, ceartă în fața juriului. Ce acuzații i-a adus blonda hipnotistului

Convins de abilitățile lui excepționale, Fanyo și-a început numărul prin a promite că o poate transforma pe Bia Khalifa într-o versiune mai cuminte și mai puțin conflictuală a sa. Apoi, a urmat pașii de hipnoză, așteptând ca Bia se fie susceptibilă trucurilor sale. Nu mică i-a fost uimirea însă când a observat că nimic nu a funcționat.

Cu toate că inițial vedeta de pe OnlyFans a dat semne că s-ar lăsa influențată de trucurile hipnotistului, aceasta aștepta, de fapt, să îl demaște și să-l certe. Motivul? Faptul că a insinuat că ar fi diferită și că felul ei de a fi trebuie schimbat.

De aici și până la un adevărat scandal nu a fost decât un pas. Pe tot parcursul interacțiunii, juriul iUmor format din Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu, Delia și Cheloo a privit cu fascinație ce se întâmplă.

Citește și: Bia Khalifa, imagini rare cu tatăl său. Cum arată bărbatul care a crescut-o: „Semeni foarte mult cu el!”

Printre altele, în urma schimbului de replici, publicul a avut ocazia să afle și care este numele real al Biei Khalifa - Bianca Emanuela Niculai.

Despre iUmor sezonul 15. Show-ul se vede în fiecare sâmbătă, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 15 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo şi Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu pornește sezonul acesta în căutarea celui mai amuzant concurent.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 15-lea sezon iUmor – O nebunie de comedie, care se vede în fiecare sâmbătă de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

iUmor sezonul 15, 23 septembrie 2023. Leah Shutkever, concurenta care a smuls o declarație de dragoste de la Cheloo. Ce ... Cel de-al doilea episod al noului sezon iUmor, lider detaşat de audiență...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x