Antena Căutare

iUmor sezonul 16, 14 aprilie 2024. Adrian Balaban, doborât de emoții. Cătălin Bordea: „Ai repetat textul ăsta la șpriț?”

Adrian Balaban intră cu mari emoții pe scena iUmor. Concurentul este îmbărbătat de susținători.

colaj adrian balaban pe scena iumor, juriul iumor: delia, cheloo, cătălin bordea, cosmin natanticu Galerie
Alege comedia în fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY | Antena 1

S-a dat startul campaniei electorale. În sezonul 16 iUmor - Alege comedia, se va vota Președintele comediei! În fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY. Fiecare vot contează!

Adrian Balaban este un emotiv, însă asta nu l-a împiedicat să se prezinte în fața juriului iUmor. Concurentul este susținut de mulți oameni, care i-au transmis mesaje emoționante înainte de a urca pe scenă.

Citește și: iMai Mult Umor cu Omul cu Tourette, episodul 8, sezonul 16. Ramona Olaru: „Legile sunt făcute ca să le încălcăm”

iUmor sezonul 16, 14 aprilie 2024. Adrian Balaban nu reușește să-și facă numărul. Cătălin Bordea: „Ai repetat textul ăsta la șpriț?”

„Poate ați observat, eu am un defect aici la coloană: e prea departe de buric”, sparge Adi gheața la intrarea pe scenă.

„Sportiv!” spune Cheloo. „N-ați făcut performanță.”

„Și soția mea e mare fană șaorma. Ce zic eu fană, e... dolofană”, continuă Adrian.

„E și prima oară când fac treaba asta... treaz”, spune concurentul, după o întrerupere a juriului.

„Relaxează-te și continuă”, îi cere Cheloo.

Delia cere să se dea amendă juriului în momentul în care întrerupe un moment: „În momentul în care periclitează buna desfășurare a lucrurilor de pe scenă.”

„Se poate cu puțin mai multă energie și dinamică?” îl întreabă Delia pe Adrian Balaban.

„L-ai distrus”, îi spune Cătălin Bordea lui Cheloo.

„Dacă mă făcea să râd în primele cinci secunde cu siguranță nu mai făceam asta”, susține Cheloo.

„Cheloo când vede puncte slabe sare ca hiena”, declară Delia.

„M-am distrat. Pur și simplu nu am gândit mare lucru”, se apără Cheloo.

Citește și: Magicianul Robert Tudor, super show de magie pe scena iUmor. Cosmin Natanticu: „Nu se poate, o sa creadă lumea că ne-am vorbit!”

Adrian Balaban, jurizare în ediția din 14 aprilie 2024 la iUmor

„Te-ai pierdut, ai avut emoții. Te-am simțit de când ai intrat”, îi transmite Delia concurentului.

„Ai repetat textul ăsta la șpriț?” întreabă Cătălin Bordea. „Te-a încurcat Cheloo că te-a întrerupt?”

„Uită-te-n ochii mei și spune-mi asta!” îi cere Cheloo.

„Da. O să vin la concertele tale și o să-ți fac la fel”, îi spune Adi.

„Uite, asta e energia!” spune Bordea.

„Mie nu mi-a plăcut. M-am speriat, mi-a fost toată viața frică de diavol. (...) D-aia n-am putut să fiu obiectiv la acest număr”, declară Cheloo.

„Unii oameni pot scrie niște glume foarte bune, dar nu pot să le spună”, îi transmite Cosmin Natanticu. „O să votez în consecință.”

„Eu nu am putut să-l ascult și nu am putut să înțeleg pentru că tu l-ai întrerupt”, îi spune Delia lui Cheloo.

Astfel, Adrian Balaban a primit două like-uri, de la Delia și Cheloo, și două dislike-uri, de la Cătălin Bordea și Cosmin Natanticu.

Citește și: iUmor sezonul 16, 31 martie 2024. Emil Rengle iese din zona de confort. Cătălin Bordea: „Eu cred în libertatea umorului”

Despre iUmor sezonul 16. Show-ul se vede în fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.6 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 16 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Cosmin Natanticu, Andrei Ungureanu, zis și Omulcu Tourette, pornește sezonul acesta cursa pentru Prezidențiale.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii, dar și numeroase surprize, printre care bonusuri atractive și alegerea unui Președinte iUmor, fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 16-lea sezon iUmor – Alege comedia, care se vede în fiecare duminică de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

iUmor sezonul 16, 14 aprilie 2024. Sașa Pânzaru pune problemele actorilor într-un număr deosebit de stand-up. Bordea:„Să... iUmor sezonul 16, 14 aprilie 2024. Daniela Tănase schimbă o scenă cu alta. Cosmin Natanticu: „Ce tare să-ți fi găsit un ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x