Antena Căutare

iUmor,19 mai 2021.Alexandru și Liana Avădanei,ziși și Familiștii,au revenit în forță în semifinală.“Sper să nu divorțeze pe scenă”

În ediția 14 din sezonul 10 al show-ului iUmor, în semifinala iUmor, Alexandru și Liana s-au întors pe scenă pentru a face show.

alexandru si liana avadanei iumor Galerie
iUmor,19 mai 2021.Alexandru și Liana Avădanei | antena 1

Alexandru și Liana Avădanei au venit pregătiți să facă spectacol în semifinala iUmor. Încântați atunci când au primit mesajul că vor merge în semifinală, soții Avădanei s-au concentrat să mai scrie un text de calitate, așa cum ne-au obișnuit.

Legat de prima lor apariție la iUmor, Alexandru și Liana au spus:

“Speram să ne înțeleagă Cheloo și să reacționeze”, a spus Alexandru.

Alex și Liana, ziși și Familiștii, au urcat pe scena iUmor plini de energie. Cei doi au povestit că de când au fost la iUmor au fost contactați de foarte mulți oameni și au primit multe mesaje.

“Toți terapeuți”, a completat Alexandru.

“Chiar am învățat să ne bucurăm de eșecuri”, spune Alex, după ce a fost întrebat de un terapeut cum face față atunci când vine vorba de eșecuri.

Familiștii la terapeut

“Sărbătorim în fiecare an aniversarea noastră”, a adăugat Liana.

“Ne-a sugerat să începem un program de reconectare emoțională”, a mai explicat Liana.

Familiștii au zis că au discutat cu un terapeut și despre acceptare și cât de important este să îți înțelegi partenerul.

Citește și: iUmor, 24 martie 2021. Alexandru și Liana Avădanei, părinții cu lipici la public, stârnesc hohote de râs în rândul juraților

“Într-una dintre ședințe, terapeutul ne-a întrebat ce nu ne place unul la celălalt și eu i=am răspuns că aș vrea ca Alex să fie mai spontan, așa cum era la început”, povestește Liana.

“Într-o zi după serviciu am sunat-o să îi spun că mai rămân cu prietenii la o bere și a fost și ea foarte spontană a doua zi la shopping cu toate prietenele ei”, a mai adăugat Alex.

După ce și-au dat seama că au înțeles greșit spontaneitatea, Alex și Liana au povestit și cum este viața lor de sexuală, având doi copii micuți, de 4 și 6 ani.

“Sper să nu divorțeze pe scenă”, spune Șerban Copoț din culise.

“Atunci când alăptezi se naște un fel de competiție între sânul stâng și sânul drept, care vrea să ajungă primul la podea”, a explicat Liana.

“Pe noi ne-au distrat foarte tare reacțiile juraților noștri”, a mai adăugat Șerban Copoț.

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac au rămas cu gura căscată.

Reacția juraților iUmor după momentul Familiștilor

“Nu-I frumos că spălați pampersul în public la emisiunea asta. Eu am simțit numai tristețe. Sper că sunteți departe de adevăr. (…) Nimic nu mi-a plăcut. Vă plângeți degaba în acest act artistic”, a spus Cheloo.

“A fost funny, doar că m-a durut”, a adăugat Delia.

“Trebuie să vă adresez întrebarea care stă pe buzele celor care sunt în spate”, a spus Mihai Bendeac după care i-a întrebat despre viața lor sexuală.

Citește și: iUmor, 12 mai 2021. Maria Popovici revine la iUmor cu glume fresh. "Am crezut că o să râzi, că o să mori de râs”

“Din ce în ce mai mulți oameni pe care i-am cunoscut de-a lungul timpului se căsătoresc și fac copii. Eu trăiesc cu o dramă vis-à-vis de treaba asta nu pentru că mi-aș dori și eu…(…) Cu cine mai ies în club?”, a mai spus Mihai în culise.

Familiștii au primit 1 X LIKE de la jurații iUmor.

Jurizarea în sezonul 10 iUmor

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de joi.

Vezi ultima ediție iUmor integral și necenzurat: https://antenaplay.ro/iumor-sezonul-10. Vezi ce-ți place

Votează-ți concurenții favoriti iUmor în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Curios cum e în culisele iUmor? Vezi cel mai nou episod iMaiMult Umor: https://a1.ro/video/antena-1/imai-mult-umor/

Semifinala iUmor, astăzi, de la 20.30, la Antena 1!... iUmor, 19 mai 2021. Mihai Daniel Coman, cu noi povești despre căsnicie, i-a amuzat pe jurații iUmor. “Ne vedem în parc”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x