Antena Căutare

iUmor, 24 martie 2021. Alexandru și Liana Avădanei, părinții cu lipici la public, stârnesc hohote de râs în rândul juraților

În ediția 6 din sezonul 10 al emisiunii iUmor, Alexandru și Liana Avădanei vin la iUmor pentru a se plânge de experiența de a fi părinte.

alexandru si liana avadanei iumor Galerie
iUmor, 24 martie 2021. Alexandru și Liana Avădanei | antena 1

Alexandru și Liana sunt părinți și au venit să povestească totul despre experiența lor la iUmor. Cei doi formează un cuplu de 17 ani și sunt actori, antreprenori și vloggeri.

Frumoasa familie a urcat pe scena iUmor, spunând că show-ul li se pare o mare provocare.

“Viața de părinte nu e job full-time așa cum zice toată lumea”, spune Alexandru.

“E voluntariat. Muncă în folosul comunității”, completează Liana.

“Familia Avădanei, familie modern din România, posesoare de trauma post-natale puse la comun, vin la iUmor (…) pentru a se plânge în mod profesionist de denaturarea existenței lor în favoarea natalității”, spune Cheloo despre cei doi concurenți.

Deși își iubesc enorm copiii, Alex și Liana povestesc că nu prea au parte de timp pentru ei, de o cină romantică sau chiar de un duș decent.

Liana spune că băiețelul ei voia să se joace de-a Spiderman când ea făcea duș.

Citește și: iUmor, 17 martie 2021. Natalia Aroneasa, îmbrăcată în crăciuniță, s-a simțit atrasă de Cheloo și nu s-a sfiit să o spună

“Hai mami, nu mai termini odată?”, îi spunea cel mic Lianei.

“Fiu-miu seamănă cu mine. Exact asta o întreb și eu: ‘Hai mami, nu termini o data?’”, completează Alexandru, care de data aceasta nu se mai referea la duș.

Perioada pandemiei le-a adus și lor multe greutăți și provocări.

“Am vrut să face dragoste într-o seară și aproape am reușit, dar nu știam cum să facem cu copiii, să nu audă ceva, să nu rămână traumatizați. Am zis că punem niște muzică. (…) Be fast!”, spune Alexandru.

“Ori be furious!”, a completat Liana.

Din nefericire, cei doi s-au iubit pe muzică pentru copii.

“Oamenii care au compus astfel de melodii au suferit clar o traumă în copilărie și atunci când au devenit adulți au vrut să se răzbune pe toți părinții din lume”, spune Liana cu privire la versurile acestor cântece pentru copii.

“Viața de părinte seamănă foarte mult cu viața din studenție. Ai nopți nedormite,se strică toate, urlete în jurul tău, miroase peste tot a vomă”, spune Alex.

Reacția juraților iUmor după momentul Lianei și a lui Alexandru Avădanei

“Sunteți doi părinți admirabili pentru că n-ați venit să spălați scutece în public. Când renunți la tine, faci copii”, spune Cheloo.

“Am simțit o formă nebănuită de empatie față de concurenții noști”, a mai completat Cheloo în culise.

Citește și: iUmor, 10 martie 2021. Roast istoric la iUmor. Roastul lui de Pablo Escobar face senzație. “Urăsc oamenii care iau droguri”

“Recunosc că un pic, un pic, un pic m-ați speriat. (…) Nimeni și nimic în jurul meu nu mă încurajează”, spune Delia.

“Mi se pare frumos că au venit doi părinți care au un copil de 4 ani și unul de 6 ani. Este știută obsesia mea pentru 46 și s-ar putea să fie și acesta un semn”, a adăugat Mihai Bendeac.

Liana și Alexandru au primit 3 x LIKE de la jurații iUmor.

Jurizarea în sezonul 10 iUmor

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de joi.

Vezi ultima ediție iUmor integral și necenzurat: https://antenaplay.ro/iumor-sezonul-10. Vezi ce-ți place

Votează-ți concurenții favoriti iUmor în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Curios cum e în culisele iUmor? Vezi cel mai nou episod iMaiMult Umor: https://a1.ro/video/antena-1/imai-mult-umor/

iUmor, 24 martie 2021. Toma Alexandru, invitatul special, face show total la iUmor... iUmor, 24 martie 2021. Ștefania Costache revine la iUmor, mai plină de haz ca oricând...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x