Antena Căutare

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episoadele 7 și 8, din 15 septembrie. Eva și Victor se logodesc, iar Diana îi surprinde

În episoadele 7 și 8 din 15 septembrie, Victor se logodește oficial cu Eva, dăruindu-i inelul pe care Elisabeta Pop l-a primit de la soțul ei atunci când a cerut-o în căsătorie. Diana află de logodnă, însă nu crede până nu ajunge acasă la Eva și asistă la cererea în căsătorie.

colaj Lasă-mă, îmi place! Camera 609 când Victor îi pune pe deget Evei inelul de logodnă, Eva mâncând pepene în mașina lui Victor și Diana care îi surprinde pe Victor și pe Eva când se logodesc Galerie
În episoadele 7 și 8 din 15 septembrie, Victor se logodește oficial cu Eva, dăruindu-i inelul pe care Elisabeta Pop l-a primit de la soțul ei atunci când a cerut-o în căsătorie. Diana îi surprinde | Antena1

În episodul 7, „A juca la două nunți nu se poate”, Eva și Victor adună momente împreună, începând să se cunoască.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 7, din 15 septembrie. Despărțirea lui Victor Pop de Diana Soare ajunge în presă, precum și noua relație cu Eva Georgescu

„Tu suferi de mania persecuției”, îi spune Eva lui Victor după ce acesta o acuză că a chemat presa la întâlnire. Eva se preface că îi vine să vomite și se dă jos din mașină, refuzând ca Victor să o conducă acasă. Marius insistă că Eva nu ar fi anunțat niciodată presa, însă Victor nu îl crede.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 7, din 15 septembrie. Victor continuă să o facă pe Eva să sufere

Doina și Mara o aștepată îngrijorate pe Eva, care ajunge nervoasă din cauza celor întâmplate. Adina ajunge cu Doru acasă, iar haosul începe. „Victor Pop e un bou” este replica care face tăcere în casa Georgescu, înainte ca Eva să le spună de venirea paparazzilor la restaurant. Adina o sfătuiește să se obișnuiască cu presa acum că o să se căsătorească cu el.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 7, din 15 septembrie. Planul Luminiței a dat roade

Vlady este mândru de Luminița care a chemat presa pentru a-l face pe Victor să o piardă atât pe Eva, cât și pe Diana. Luminița îl urgentează pe Vlady să o lase pe Florentina însărcinată.

Citește și: Lia - Soția soțului meu, rezumat episoadele 7 și 8, sezonul 2, din 14 septembrie 2023. Lia vrea să afle adevărul despre Gianni

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 7, din 15 septembrie. Violeta și Sergiu sărbătoresc prematur victoria

Victor și părinții discută despre cele întâmplate la întâlnirea cu Eva. Părinții consideră că este un lucru pozitiv că Eva a semnat contractul, dar sunt nedumeriți de ce nu a scris o sumă la compensație. Ei vor să țină contractul secret, mai ales de bunica lui Victor.

Totodată, Victor este îngrijorat de ce ar putea afla Diana din tabloide, deși ei nu au dat nicio declarație presei. Violeta și Sergiu îl liniștesc spunându-i că Diana este în Dubai și nu o să afle nimic. Părinții sunt fericiți că o să câștige moștenirea.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 7, din 15 septembrie. Răbufniri paralele

Atât Mara și Doina, cât și părinții lui Victor citesc știrea online despre întâlnirea dintre Victor și Eva. În știre se detaliază informațiile primite despre familia Evei. Victor își face probleme din cauza a ceea ce ar putea afla Diana, însă Violeta nu crede că tânăra a văzut știrea.

Luminița și Vlady se bucură de apariția știrii.

Citește și: Răzvan Fodor, Liviu Vârciu, Cosmin Natanticu și Ștefan Pavel sunt protagoniștii “Bravo, tată!”, un nou serial de la Antena 1

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 7, din 15 septembrie. Eva o trage la răspundere pe Adina

Eva îi cere socoteală Adinei pentru apariția știrii. Îi povestește cum l-a surprins pe Doru dând detalii reporterilor, însă nu înțelege de ce crede Eva că a procedat greșit. În cele din urmă, Adina își cere scuze pentru detaliile oferite presei.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 7, din 15 septembrie. Diana află despre logodna lui Victor cu Eva

Felicia află din presă despre Victor și Eva și îi arată și Dianei. Aceasta primește vestea destul de bine, fiind sigură că este o știre falsă, recunoscând-o pe Eva ca fiind verișoara lui Marius. Victor o sună, dar Diana îi spune că știe ce s-a întâmplat și că presa a scris o știre falsă. De asemenea, îl asigură că nu are de ce să-și facă griji.

Diana îi propune să se întoarcă mai devreme și să apară amândoi la o emisiune pentru a infirma zvonurile, dar Victor refuză. Victor îi destăinuie mamei sale că nu vrea să îi facă Dianei același lucru pe care i l-a făcut lui Iulia.

Citește și: Serialul State Secrets este disponibil exclusiv în AntenaPLAY. Descoperă povestea care te va captiva din prima secundă

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 7, din 15 septembrie. Elisabeta Pop află că Victor nu a rupt logodna cu Diana

Luminița află că planul său nu a dat roade cu Diana și că tânăra nu a crezut știrea. Vlady și Florentina se ceartă din cauza organizării nunții, iar Luminița vine cu ideea să o cheme pe bunica la masă. În același timp, Violeta a chemat-o deja la prânz pe bătrână.

Bunica află veștile bune de la Violeta, ea se bucură că Victor a convins-o pe Eva să se căsătorească cu el. Aceasta vrea numărul de telefon al tinerei pentru a o felicita-o. Inițial, Eva crede că telefonul este o farsă. Bunica o felicită și se bucură că a intrat în familia lor.

Elisabeta Pop vorbește și cu Doina, o invită la cină. Dar Doina îi spune că ea e mai tradiționalistă și ar vrea ca Victor să vină să-i ceară mâna Evei. Elisabeta este de acord cu pețitul și îl convinge și pe Victor să accepte, mai ales că și bunicul lui Victor a pețit-o pe ea la vremea respectivă.

Luminița și Victor află că bunica este la Violeta și la Sergiu și că nu ajunge la ei la masă. Cei doi se duc peste Violeta și Sergiu și îi spun bunicii de articolul apărut în presă despre Victor, Eva și Diana. Elisabeta Pop vrea ca Diana să afle imediat de ruperea logodnei.

De asemenea, vrea să afle cum stau lucrurile dintre Vlady și Florentina și îi anunță că nu ar vrea ca nepoții ei să se însoare doar pentru moștenire.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 7, din 15 septembrie. Pregătiri pentru ziua cea mare

Doina face pregătiri pentru venirea familiei lui Victor și pentru zestrea Evei. Tânăra se sperie de numărul de persoane pe care Doina și Adina vor să ajungă la nuntă. Victor o sună pentru a-i spune Evei să o convingă pe Doina să renunțe la pețit.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 7, din 15 septembrie. Viața dublă a lui Marius

Mara și Adina vorbesc despre Marius, care se lasă așteptat cu invitația în oraș. Victor îl surprinde făcându-și fotografii la el în birou. Acesta îi povestește de cerința Doinei. Marius este în favoarea pețitului, acesta practicându-se și la el în sat. Victor vrea să le convingă pe Eva și pe Doina să renunțe la pețit. Mara îl sună pe Marius și îl invită la o cafea. Cei doi petrec câteva ore împreună, însă acesta nu-i dezvăluie adevărata sa ocupație.

Citește și: Lasă-mă, îmi place! Camera 609, distribuție completă. Cine sunt actorii care dau viață personajelor serialului

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 7, din 15 septembrie. Doru vinde pontul despre pețit presei

Doru sună la presă pentru a vinde pontul despre pețit. Acesta vrea să facă rost de bani rapid pentru a o invita pe Adina la masă la un restaurant scump. El se deghizează pentru a nu fi recunscut, însă Niți îl surprinde la masă.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 7, din 15 septembrie. Vlady și Florentina anunță că s-au căsătorit

Vlady și Florentina anunță că s-au căsătorit la Primărie, doar ei doi, fără invitați. Luminița este nervoasă că cei doi au procedat în acest mod și speră să nu afle bunica. Ulteior, Violeta află de căsătoria celor doi.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 7, din 15 septembrie. Victor este de acord cu pețitul

Victor le surprinde pe Eva și pe Doina vorbind. Eva îi mărturisește mamei sale că este stresată din cauza vizitei și, mai ales, este copleștită de tot ce se întâmplă. Doina vrea doar să știe că Eva va avea o viață mai bună decât a avu ea, mai ales că se regăsește în povestea Evei. Ea își dorește să nu ajungă să-și crească singură copilul.

Eva îi mărturisește că și-ar dori să fie puternică, independentă și respectată ca mama ei. Mama sa o asigură că nu este singură. Victor le spune că este de acord să o pețească pe Eva, chiar dacă venise s-o convingă să renunțe la idee.

Citește și: Angus Cloud, actorul din „Euphoria”, a murit la 25 de ani. Anunțul a fost făcut de familia îndurerată. Care ar fi cauza decesului

În episodul 8, „Nu poți să ascunzi nici focul, nici adevărul!”, familiile se pregătesc pentru marele eveniment. De asemenea, Diana îi surprinde în timpul logodnei.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 8, din 15 septembrie. Eva și Victor petrec ziua împreună

Victor și Eva își petrec ziua împreună. În timp ce se plimbă cu mașina, Eva își aduce aminte că au fost pe acolo și în noaptea petrecută împreună. În cele din urmă, Victor recunoaște că îi e teamă de mama Evei.

Victor și Eva iau masa în oraș. Cei doi vorbesc despre relația dintre Eva și mama ei. Lui Victor i-ar plăcea să fie la fel de apropiat de propria mamă. Eva primește un telefon de la doctorul Victor Popescu, care-i spune că a rămas ecografia la el pe birou și să meargă să o ia.

Eva îi povestește din nou lui Victor despre legătura dintre Victor Popescu și ei. Cei doi ajung la cabinetul medicului. Acesta îi dă sfaturi pentru alimentație și exerciții fizice pe timp de sarcină/
De asemenea, Eva face o ecografie, însă nu află sexul copilului, medicul neavând aparatura necesară.

Pe drum spre casă, Evei îi este poftă de pepeni.

„Vrea pepene, luăm pepene”, îi spune Victor Evei în timp ce ține în mână ecografia bebelușului.

„Ia uitați-vă la el, a cobotât lordul din caleașcă”, glumește Eva.

După ce Eva ajunge aasă, aceasta discută cu Adina despre ziua pe care a petrecut-o împreună cu Victor. Tânăra nu înțelege comportamentul schimbător al bărbatului. Ajunge și Mara care le povestește despre întâlnirea cu Marius.

Citește și: Lia – Soția soțului meu, episod cu episod. Serialul se vede la Antena 1 și pe AntenaPlay

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 8, din 15 septembrie. Lara încearcă să împrăștie norul de deasupra lui Victor. „Intrigi, clevetiri”

Victor și Lara vorbesc despre ce se întâmplă în familiile lor. Lara crede că în ultima vreme Victor are mereu un nor deasupra capului. Acesta i se destăinuie, mărturisindu-i că până acum credea că iubirea e pentru proști, iar acum nu mai știe ce să creadă. Lara îl întreabă dacă nu simte chiar nimic pentru Eva.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 8, din 15 septembrie. „Victoraș e un laș”

Luminița află că Violeta a mințit-o pe Elisabeta în legătură cu discuția dintre Victor și Diana.
Diana vede selfie-ul postat de Florentina și crede că își bate joc de ea, astfel că o sună să-i ceară socoteală pentru ceea ce a scris pe rețelele de socializare.

„Ce-i cu postarea aia?” îi strigă tânăra, însă Florentina îi spune că tot ce a scris este adevărat. Ea chiar îi dă și adresa Evei pentru a ajunge la eveniment.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 8, din 15 septembrie. Logodnă cu peripeții

Vlady și-a făcut o schimbare de look înainte de a pleca împreună cu toată familia spre casa Evei, deoarece nu vrea să fie recunoscut de Doru.

Elisabeta îl întreabă pe Victor dacă i-a luat Evei inel, dar Victor a uitat să facă asta. Aceasta îi dă inelul primit de la bunicul lui Victor când a cerut-o în căsătorie. Bunica i-a spus că i l-a oferit și Dianei, dar fata i-a zis că nu are o piatră suficient de mare. Violeta crede că nici Evei nu o să-i placă, deoarece o consideră o profitoare.

Atât familia lui Sergiu cât și cea a lui Mircea se pregătește să plece. Se întâlnesc în fața garajului, iar Vlady se dă de gol că știe unde stă familia Evei, însă, ca de fiecare dată, Luminița îl salvează. În cele din urmă, toată lumea ajunge la familia Evei. Florentina este foarte activă pe rețelele de socializare pentru a-i face în ciudă Dianei.

Diana și Felicia se gândesc să se răzbune dacă zvonurile sunt adevărate. Însă nu poate face nimic, deoarece Victor știe că este în Dubai. Cu toate acestea vrea să vadă cu ochii ei dacă este adevărat sau doar o răutate de-ale Florentinei.

Victor îi cere Doinei mâna Evei. Aceasta le spune care este zestrea pe care o să le-o da. De asemenea, se interesează câți invitați o să aibă la nuntă. Bunica îi dezvăluie Evei povestea inelului. Aceasta îl acceptă cu drag, fiind impresionată de istoria acestuia.

Victor o cere oficial în căsătorie, iar în acel moment Diana este asaltată de paparazzi de la poartă. Eva acceptă, iar Diana îi surprinde, dorind să afle ce se întâmplă.

Fiind un moment tensionat, Vlady simte nevoia să dezvăluie că el și Florentina s-au căsătorit.

Citește și: Un nou serial coreean exclusiv în AntenaPLAY - The Road: The Tragedy of One

Despre Lasă-mă, îmi place! Camera 609. Serialul e disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Lasă-mă, îmi place! Camera 609 este cel mai nou proiect marca DreamFilm Production. Cu episoade noi în fiecare vineri, de la 20:30, serialul difuzat pe Antena 1 și în AntenaPLAY spune povestea lui Victor și a Evei.

Serialul romance, adaptare după producţia turcească Room 309, are în prim-plan o poveste de dragoste care nu se încadrează în clișee. Protagoniștii acestui serial nu se îndrăgostesc la prima vedere, ci se întâlnesc dintr-o greșeală, iar din momentul acela se dă startul unei situații de tip domino, în care stângăciile, du-te vino-ul, situațiile comice, dar și cele romantice și emoționante continuă fără oprire. Tot în prim-plan se află și o moștenire foarte mare, care nu se dobândește prin succesiune, ci printr-o condiție specială impusă prin testament, ceea ce stârnește o competiție tragi-comică în rândul candidaților.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x