Antena Căutare

Piept de pui crispy exact ca la restaurant. Rețeta care se pregătește în 30 de minute

Nimic nu este mai delicios decat o portie de piept de pui crispy, insa nu putem merge de fiecare data la restaurant cand avem pofta de acest fel de mancare. Alternativa este sa o preparam acasa, cu ingrediente cat mai proaspete.

Nimic nu este mai delicios decât o porție de piept de pui crispy, însă nu putem merge de fiecare dată la restaurant când avem poftă de acest fel de mâncare. Alternativa este să o preparăm acasă, cu ingrediente cât mai proaspete.

Ingrediente:

piept de pui curăţat şi tăiat fâşii

1 cană fulgi de porumb

2 ouă

2 linguri lapte

1-2 linguri ulei vegetal

100g făină

sare, piper, alte condimente

Cum se prepară pieptul de pui crispy:

Se mărunțesc fulgii de porumb. Cu cât sunt mai mărunţi fulgii, cu atât se lipesc mai bine de pui.

Bate cu un tel într-o farfurie adânca ouăle cu 2 linguri de lapte, sarea, piperul şi condimentele. Într-o farfurie întinsă, pune vreo 100 grame făină.

Trece bucăţile de pui prin făină, apoi prin oul condimentat şi într-un final prin fulgii de porumb.

Încălzeşte cuptorul la 200 grade Celsius, aşază puiul pe o tavă peste care ai pus o hârtie de copt unsă cu puţin ulei pune-le în cuptorul preîncălzit până se rumenesc, cam 15-20 minute.

Acum îți poți invita pietenii la tine acasă la o porție de piept de pui crispy!

Tiramisu fără cafea. Vei adora această variantă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x