Antena Căutare

Prima declarație a miresei Lavinia, după ce Eduard a apărut în mai multe imagini cu o bombă sexy. Se despart sau nu prospăt căsătoriții?

Acum câteva zile, pe contul de Facebook al lui Eduard, fostul concurent de la ”Mireasă pentru fiul meu”, au apărut mai multe fotografii cu tânărul însoțit de o blondă sexy. Mulți fani s-au întrebat dacă Edi o înșală pe Lavinia, soția lui. 

Acum câteva zile, pe contul de Facebook al lui Eduard, fostul concurent de la ”Mireasă pentru fiul meu”, au apărut mai multe fotografii cu tânărul însoțit de o blondă sexy. Mulți fani s-au întrebat dacă Edi o înșală pe Lavinia, soția lui.

Bruneta a ținut să dezmintă orice zvon.

„Buna ziua tuturor am primit sute de mesaje si vrem sa va spunem doar atat EDUARD NU ARE O NOUA IUBITA SUNTEM INCA IMPREUNA!!”, a scris Lavinia pe Facebook.

Misterul a fost elucidat de o prietenă de familie care a subliniat că blonda nu e amanta, ci sora lui, plecată la muncă în Danemarca.

Lavnia și Eduard sunt o familie la început de drum și se iubesc mai mult ca oricând. Fericiți că se pot bucura în sfârșit de dragostea lor, fără camere, Eduard și Lavinia au planuri mari, în afara casei "Mireasă pentru fiul meu" iar viitorul pare să fie unul mai mult decât frumos!

Foștii iubiți își aruncă din nou vorbe grele! Andrada, către Cristi: ”Nu mă mai băga pe mine în prostiile tale!”... În ciuda opoziției mamei ei, Georgiana și Cristi au format un cuplu la „Mireasă pentru fiul meu”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
Ultimele știri
x