Antena Căutare

Ce făcea Ramona Olaru înainte să devină celebră! Blonda focoasă a mărturisit totul: ”Am fost ospătăriță la barul din sat!”

Ramona Olaru, sexy asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani, a vorbit despre primul job pe care l-a avut pe când era doar o puștoaică. 

Ramona Olaru, sexy asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani, a vorbit despre primul job pe care l-a avut pe când era doar o puștoaică.

Citește și: Diana Munteanu și Ramona Olaru, duel de scrimă la Prietenii de la 11

Astfel, sexy asistenta care a reușit să cucerească inimile românilor a mărturisit că primul job pe care l-a avut a fost de ospătăriță la barul din sat.

Citește și: Ramona Olaru a rămas blocată în mașina lui Florin Ristei

”Da, eram ospătăriță. S-ar putea să fi trecut de multe ori pe acolo, pentru că era pe drumul vechi, între București-Constanța. Eram sub acoperire.”, a mărturisit Ramona.

Ramona Olaru s-a alăturat echipei Neatza cu Răzvan și Dani la începutul lunii martie, după ce Flavia Mihășan a intrat în concediu pentru a deveni mamă pentru prima oară.

”Eu am un superbebe!” Mihaela, mândră nevoie mare de Luna, fetița ei: ”Nu știe să plângă! E cuminte!”... Alexandru Ilinca, ultimul opincar din Muntenia, mărturisiri despre meșteșugul pe care-l practică de zeci de ani: ”Am făc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x