Antena Căutare

Secretul lui Vlăduț pentru mâncărurile cu carne de vită. Iată ce bază pentru mâncăruri de la Maggi folosește

Vlăduț deține toate secretele mâncărurilor cu gust. Iar pentru preparatele din carne de vită, el știe cu exactitate cum să ducă la bun sfârșit platouri perfect realizate, cu un mic ajutor.

Care e secretul lui Vlăduț pentru mâncărurile cu vită Galerie
Care e secretul lui Vlăduț pentru mâncărurile cu vită | Antena 1

Baza pentru mâncăruri de la Maggi pentru preparatele cu vită nu ar trebui să lipsească din nicio bucătărie.

Care este secretul lui Vlăduț pentru mâncărurile cu vită

„Întotdeauna avem nevoi de ajutoare în bucătărie. Știm cu toții că, în general, carnea de vită, depinde ce porțiune anatomică de la vită este vorba, au un timp de prelucrare mai greoi, mai ușor sau mediu. Dar întodeauna, pentru a da savoare sau gust unui preparat, un preparat cu carne de vită, eu am un preparat excelent de la Maggi”, spune Vlăduț.

Bucătarul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a împărtășit cu toată lumea care este secretul gustului perfect pentru mâncărurile cu vită.

Citește și: Cum reușește Vlăduț de la Neatza cu Răzvan și Dani să gătească cele mai gustoase preparate cu pui. Are un ajutor de nădejde

„Este vorba despre baza pentru mâncăruri cu vită de la Maggi. Conținutul unui borcănaș este ideal pentru circa 3,5 litri de apă, astfel, dumneavoastră deschideți borcanul, iar pentru un litru de apă, dacă folosiți mai puțin, este suficient să adăugați 3 linguri din baza pentru mâncăruri, iar apoi cu ajutorul unui tel, amestecați totul bine și obțineți o bază excelentă pentru sos”, continuă Vlăduț.

Bucătarul a pregătit un sos delicios de măsline cu lămâie și suc de roșii

„Voi pregăti un sos de măsline cu lămăie și suc de roșii. Sosul este cel mai important la o mâncare, deoarece acesta face legătura între carne și garnitură, adică legumele. Sosul trebuie să fie mereu delicios. De aceea, Maggi vine în ajutorul meu cu acest preparat, cu această baza pentru mâncăruri cu vită”, spune el.

Citește și: Cum reușește Vlăduț de la Neatza cu Răzvan și Dani să ofere un gust intens preparatelor cu vită. Are un ingredient de nădejde

Iată că această bază pentru mâncăruri se mai poate folosi și la alte mâncăruri.

Citește și: Care este unul dintre ingredientele preferate ale lui Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani

„Trebuie să vă mai spun că e ideal nu numai pentru preparatul meu, de exemplu, ciorba de văcuța este minunată, pentru goulash sau carne pregătită la cuptor și fripturi. Tot ce ține de carne de vită”, explică Vlăduț.

Rețetele zilei la Super Neatza, 22 iulie 2021. Tăiței cu varză și pesmet și Orez cu pui și legume, preparate de chef Nic... Horoscopul zilei 23 iulie 2021, prezentat de Bianca Nuțu la Neatza cu Răzvan și Dani. Informațiile momentului pentru zod...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x