Antena Căutare

Emily Pellegrini i-a păcălit pe mulți miliardari. Cine este și cum au aflat de fapt că nu este reală

Frumosul model, Emily Pellegrini, a devenit cunoscut în mediul online într-un timp foarte scurt, dar nu mulți știu cine este de fapt și cum a ajuns să strângă o comunitate foarte mare atât de repede. Iată cine este și cum arată Emily.

Colaj Emilu Pellegrini
Emily Pellegrini i-a păcălit pe mulți miliardari. Cine este și cum au aflat de fapt că nu este reală | Instagram Emily Pellegrini

Emily Pellegrini este prezentă în mediul online de aproximativ patru luni și se bucură de un număr impresionat de urmăritori pe pagina de Instagram.

Modelul are o comunitate de peste 161 000 de persoane pe care a format-o într-un timp extraodrinar de scurt.

Citește și: A aflat că este înșelată după ce a folosit o aplicație bazată pe inteligență artificială. Cât de simplu a fost să afle adevărul

Datorită superbelor videoclipuri și fotografii postate, Emily i-a provocat pe mai mulți miliardari ai lumii să o contacteze. Printre aceștia se regăsesc chiar și fotbaliști și luptători de MMA.

Cu toate acestea, toți bărbații care au încercat să flirteze cu ea au avut un șoc atunci când au aflat că Emily nu există de fapt. Iată cine este și cum arată superbul model generat de Inteligența Artificială.

Cine este Emily Pellegrini

Emily s-a remarcat într-un timp foarte scurt pe Instagram, acolo unde majoritatea influencerilor activează, însă aspectul ei fizic i-a adus faima pe care mulți o obțin în ani grei de muncă.

Cu toate că Emily a fost creată în totalitate de un program de Inteligență Artificială, nu mulți au putut realiza că ea nu este reală. Imaginile și videoclipurile postate par atât de reale, încât și cei mai mari miliardari ai lumii s-au lăsat păcăliți.

Citește și: Ce părere are Papa despre Inteligența Artificială. Avertismentul lansat de Suveranul Pontif către creștini

Atât fotbaliști, cât și luptători de MMA, i-au scris lui Emily crezând că este o persoană reală, lăsându-se păcăliți de imaginile superbe postate.

Deși Emily nu este reală, contul ei câștigă aproximativ 10 000 de dolari încă din primele săptămâni de când activează pe platforma de Instagram.

Cel care a creat-o a rămas de-a dreptul surprins atunci când a văzut succesul de care are parte și a făcut următoarele declarații pentru Daily Mail.

„Am întrebat aplicația de Chat GPT cum arată vata visurilor a bărbaților obișnuiți și am primis răspunsul că ar fi o fată cu păr brunet, lung și cu picioare lungi, așa că am făcut-o exact așa”

„Scopul a fost să o fac simpatică și atractivă. Am vrut să o păstrez cât mai reală”

Citește și: Un bărbat a vrut să-și pozeze mașina zdrobită în accident, dar a făcut o descoperire terifiantă. Ce a apărut în imagine

Deși scopul creatorului nu a fost de a atrage bărbații, acesta a rămas uimit când a văzut cine îl contactează pentru a flirta cu Emily.

„Diferă foarte mult cei care o contactează. Prin mesaje,e directe pe Instagram se regăsesc persoane faimoase precum fotbaliști, milionari, luptători de MMA și jucători de tenis”

„Ei cred că ea este reală și o invită în Dubai să o cunoască și să mănânce la restaurante uimitoare”

„A fost un moment în care am spus << ce se întâmplă?>>

Iată cum arată frumosul model generat de Inteligența Artificială.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: O mamă și-a pozat băiețelul, dar când s-a uitat mai atent la fotografie a încremenit de spaimă. Ce descoperire a făcut

Mai mult decât atât, Emily are și o soră concepută artificial tot de către aceeași persoană, care poartă numele de Fiona și care a ajuns deja la numărul impresionant de 43 000 urmăritori pe Instagram într-un timp la fel de scurt.

Vezi mai multe ştiri externe în secţiunea de pe observatornews.ro

Un aliment banal pe care îl consumi zilnic îți poate pune sănătatea în pericol. Care este primul organ afectat... A ucis un om în 1991 și a fost găsit la o distanță de 33 de ani. Unde a fost prins cel care a comis crima de la Lacul Mo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x