Antena Căutare

Garsoniera din Târgu Mureș care a provocat isterie în online. Dușul este poziționat lângă birou, iar toaleta este un mister

Anunțul unui proprietar din Târgu Mureș i-a uimit pe internauți. De ce a ajuns garsoniera atât de controversată în mediul online.

Colaj cu trei imagini în care se pot observa biroul, patul, chiuveta și cabina de duș. Galerie
Garsoniera din Târgu Mureș care a provocat isterie în online. Dușul este poziționat lângă birou, iar toaleta este un mister | Facebook

După ce a lansat în mediul online un anunț potrivit căruia își închiriază garsoniera, un român a ajuns să fie tras la răspundere și pus la colț pentru felul în care este compartimentată locuința.

Anunțul proprietarului a strâns sute de reacții, oamenii încercând din răsputeri să rezolve cu adevărat un mister.

Citește și: Un loc din parcare din București a ajuns să coste cât prețul unor apartamente cu 2 camere din alte orașe

Iată de ce au apărut reacții acide și cum este compartimentată garsonieră, astfel încât oamenii au ales să facă haz de necaz.

Garsoniera din Târgu Mureș care a provocat isterie în online

Proprietarul garsonierei din Târgu Mureș a fost pus la punct de către internauți după ce a „îndrăznit” să posteze un anunț conform căruia oferă spre închiriere locuința sa compartimentată într-un mod mai diferit.

Românul a specificat faptul că oferă o cameră tip garsonieră în chirie, iar de aici reacțiile au început să apară.

Deși locuința pare a fi destinată în special studenților datorită poziționării sale în oraș, mai exact, în apropierea mai multor universități (Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade”), aceștia au fost primii care au lăsat comentarii acide.

Dimensiunea locuinței și modul în care garsoniera este compartimentată și amenajată, au fost principalele motive de amuzament, dar și de supărare pentru unii dintre internauți.

Conform imaginilor, patul este poziționat lânga masă și chiuvetă, care pare să fie în același timp atât chiuvetă de bucătărie, cât și pentru toaletă.

Citește și: Chirii de sub 10 lei într-un oraș din România. Ce spun locuitorii: „Avem cărbune și suntem înconjurați de pădure...”

Cabina de duș, este din nou, un motiv bine întemeiat pentru care garsoniera a devenit atât de controversată. Aceasta este așezată lângă biroul pe care viitorul chiriaș se presupune că l-ar folosi.

Faptul că patul, unica chiuvetă, cabina de duș și biroul sunt poziționate într-un spațiu extrem de mic și unele lângă altele au fost principalii factori care i-a deteminat pe internauți să intervină prin comentarii răutăcioase.

După ce au văzut aceste imagini, oamenii au mai avut o singură misiune, și anume, aceea de a identifica locul în care este poziționată toaleta.

Misterul a rămas însă neelucidat, iar comentariile au început să curgă fără oprire din acest motiv.

„Unde este toaleta?” a întrebat un utilizator al platformei.

„La vecini” și „în dulap” au fost două comentarii care s-au repetat în mod obsesiv și care au fost foarte apreciate.

„Perfectă pentru un tânăr student. Ieși din duș și te pui să înveți” a mai adăugat un alt internaut.

„Aici mâncai, aici mă c***i” a fost un alt comentariu care a stârnit mult amuzament.

„E și la demisol!” „Un deliciu!” „Cât? 200 de euro?” au mai fost comentariile ironice care au apărut la adresa garsonierei dată spre închiriere.

Citește și: Ce drepturi, dar și ce obligații au chiriașii. Ce trebuie să știe cei care aleg să nu-și achiziționeze o locuință proprie

Conform observatornews.ro, în ciuda tuturor eforturilor pe care internauții le-au depus, prețul garsonierei a rămas încă necunoscut.

Soția lui Sorin Anghel, bărbatul ucis la Padina, prima declarație despre tragedie. Ce a mărturisit femeia în fața poliți... Mega Image retrage de la vânzare un produs! Populația este îndemnată să nu consume alimentul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x