Antena Căutare

Caricatura Dacia Duster: Un 4x4 la 11.900 de euro?!! Romanii astia sunt nebuni!

Dupa scandalul in care francezii ironizau romanii prin deja celebrul "salut romanesc", acum acestia arata ca stiu sa faca si glume bune. Este vorba despre o caricatura a celui mai ieftin SUV, Dacia Duster, care a ajuns si pe piata din Franta.


Dacia Duster, primul SUV al constructorului autohton de automobile, s-a lansat oficial in Romania la jumatatea lunii martie, in prezenta fostului pilot de Formula 1 Alain Prost, cel care a pilotat o versiune de competitie Duster in sezonul 2010 al Trofeului Andros. Iar, de curand, masina este disponibila si in showeoom-urile din Franta.

Primul autoturism de teren al marcii romanesti de automobile a intrat in Cartea Recordurilor, la inceputul lunii martie, ca cel mai accesibil SUV din lume, cu un pret de pornire de 10.500 de euro, in versiunea 4x2, si de la 12.300 euro in versiunea 4x4.

Printre echipamentele oferite in standard de Dacia Duster (varianta de 10.500 euro, 1.6, 16V, 105 CP, 4x2) se numara: bancheta spate rabatabila, ABS cu EBV si asistenta la franarea de urgenta, airbag sofer si pasager, sistem Isofix pentru scaunul de copil la locurile laterale spate, ASR - ESP (disponibil numai pentru motorul 1.5 dCi 110 CP) si directia asistata hidraulic.

Nor de cenusa vulcanica si in America Centrala!... SUA: Chelner atacat la locul de munca (VIDEO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x