Antena Căutare

Cine este și cum arată Carrie Symonds, soția lui Boris Johnson. Femeia e cu 23 de ani mai tânără decât premierul britanic

Boris Johnson s-a căsătorit în secret cu Carrie Symonds. Femeia este cea mai tânără soție a unui premier britanic, din ultimii 174 de ani.

Colaj cu Boris Johnson îmbrăcat la costum și Carrie Symonds  în rochie înflorată, cu spatele Galerie
Carrie Symonds și Boris Johnson s-au căsătorit în secret | Profimedia

Boris Johnson s-a căsătorit în secret cu Carrie Symonds, sâmbătă, pe 29 mai 2021, la Catedrala Westminster. La ceremonie au participat numai 30 de persoane, așa cum spun restricțiile impuse în Marea Britanie, în scopul limitării infecției cu coronavirus.

Boris Johnson, în vârstă de 56 de ani și Carrie Symonds, în vârstă de 33 de ani, au o relație din 2018, sunt logodiți din 2019, însă au amânat nunta, din cauza pandemiei de coronavirus. Acum, Carrie a devenit oficial doamna Johnson.

Boris Johnson și Carrie Symonds au format primul cuplu necăsătorit din istoria Marii Britanii care a locuit în reședința premierului, pe Downing Street.

La cei 33 de ani ai săi, Carrie Symonds se află la prima căsnicie, în timp ce premierul britanic se află la a treia.

Boris Johnson a mai fost căsătorit în perioada 1987–1993 cu Allegra Mostyn-Owen și în 1993–2020 Marina Wheeler. Din al doilea mariaj, cu avocata Marina Wheeler, Boris Johnson are 4 copii.

Carrie Symonds, actuala soție a premierului, i-a dăruit și ea un copil lui Boris Johnson, în aprilie 2020. Acea perioadă a fost marcată și de infectarea premierului cu SARS-CoV-2. Tocmai de aceea, copilul a primit numele medicului care l-a îngrijit pe premierul care s-a aflat la terapie intensivă. Astfel băiatul lui Carrie se numește Wilfred Lawrie Nicholas Johnson. A fost pentru prima dată în ultimii 20 de ani, când un premier britanic a devenit tată în timp ce își exercita funcția.

Citește și: Boris Johnson spune că medicii care l-au îngrijit aveau un plan dacă ar fi murit din cauza coronavirusului: Aveau un scenariu de tipul ”moartea lui Stalin”

Cine este Carrie Symonds

Carrie Symonds este cea mai tânără soție de premier din Marea Britanie, din ultimii 74 de ani. Carrie Symonds s-a născut pe 17 martie 1988, fiind fiica jurnalistului britanic Matthew Symonds. A absolvit în 2009 Universitatea din Warwick, unde a studiat istoria artelor și teatru. În 2009, Carrie a intrat în Partidul Conservator, în calitate de consilier pe probleme de comunicare cu presa. În cadrul Partidului Conservator a lucrat cu Boris Johnson, iar în 2018 a devenit director de comunicare în Partidul Coservator, funcție la care a renunțat în detrimentul unui post de de PR în cadrul ONG-ului care se ocupă d eprobleme de mediu, Oceania. Astfel, în prezent Carrie este activistă și om de comunicare.

Avea numai 29 de ani când a devenit director de comunicare al Partidului Conservator, fiind cea mai tânără persoană din istoria Marii Britanii care a ocupat o astfel de funcție.

Pe contul său de Twitter Carrie Symond se descire a fi conservatoare și luptătoare împotirva poluării cauzate de plastic.

Carrie Symond a fost inclusă în top 10 cei mai buni oameni de comunicare politică din anul 2018, de revista PR Week. De asemenea, se consideră că a avut un rol major în îmbunătățirea imaginii lui Boris Johnson, ajutându-l asfel să devină prim-ministru, potrivit Sky News.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x