Antena Căutare

Boris Johnson se află într-o stare stabilă, primeşte un tratament standard cu oxigen şi nu a avut nevoie de vreo asistenţă respiratorie sau de alt fel, anunţă purtătorul său de cuvânt

Starea sănătăţii premierului britanic Boris Johnson, internat la terapie intensivă după ce a contractat noul coronavirus, a rămas stabilă în noaptea de luni spre marţi, iar liderul conservator îşi păstrează un moral bun, relatează Reuters.

”Starea premierului a rămas stabilă de ieri şi până azi şi se află într-o dispoziţie bună”, a declarat marţi un purtător de cuvânt al şefului Guvernului.

Boris Johnson ”primeşte un tratament standard cu oxigen şi respiră fără nicio asistenţă”, a precizat el.

”El nu a avut nevoie de o asistenţă respiratorie mecanică şi nici de o asistenţă respiratotie noninvazivă”, a subliniat purtătorul de cuvânt.

După mai bine de zece zile de febră mare şi de tuse persistentă, liderul britanic a fost internat duminică seara la Spitalul St. Thomas din Londra.

El a fost internat luni seara la secţia de terapie intensivă a spitalului.

Sursa : news.ro

Comisia Europeană prezintă miercuri o strategie în vederea unei ieşiri coordonate din perioada de izolare impusă în vede... Sfântul Munte Athos, tragedie fără precedent! Mănăstirile sunt puternic afectate! Ce au fotografiat pelerinii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x