Căutare Live

Boris Johnson se află într-o stare stabilă, primeşte un tratament standard cu oxigen şi nu a avut nevoie de vreo asistenţă respiratorie sau de alt fel, anunţă purtătorul său de cuvânt

Starea sănătăţii premierului britanic Boris Johnson, internat la terapie intensivă după ce a contractat noul coronavirus, a rămas stabilă în noaptea de luni spre marţi, iar liderul conservator îşi păstrează un moral bun, relatează Reuters.

”Starea premierului a rămas stabilă de ieri şi până azi şi se află într-o dispoziţie bună”, a declarat marţi un purtător de cuvânt al şefului Guvernului.

Boris Johnson ”primeşte un tratament standard cu oxigen şi respiră fără nicio asistenţă”, a precizat el.

”El nu a avut nevoie de o asistenţă respiratorie mecanică şi nici de o asistenţă respiratotie noninvazivă”, a subliniat purtătorul de cuvânt.

După mai bine de zece zile de febră mare şi de tuse persistentă, liderul britanic a fost internat duminică seara la Spitalul St. Thomas din Londra.

El a fost internat luni seara la secţia de terapie intensivă a spitalului.

Sursa : news.ro

Sfântul Munte Athos, tragedie fără precedent! Mănăstirile sunt puternic afectate! Ce au fotografiat pelerinii... Wuhan, oraşul de unde a pornit pandemia de coronavirus, s-a redeschis! Chinezii au ieșit din case! VIDEO...
Ultimele știri