Antena Căutare

La patru ani, e leită Diana! Noi fotografii ale prinţesei Charlotte fac înconjurul lumii

Catherine, Ducesă de Cambridge a dat publicităţii trei noi portrete ale prinţesei Charlotte, cu ocazia celei de-a patra aniversări a fiicei ei şi a prinţului William. Prinţesa Charlotte împlineşte joi vârsta de patru ani.

Catherine, Ducesă de Cambridge a dat publicităţii trei noi portrete ale prinţesei Charlotte, cu ocazia celei de-a patra aniversări a fiicei ei şi a prinţului William. Prinţesa Charlotte împlineşte joi vârsta de patru ani.

„Ducele şi Ducesa de Cambridge sunt foarte încântaţi să împărtăşească trei noi fotografii cu prinţesa Charlotte înainte de a patra aniversare a ei”, a transmis miercuri palatul Kensington. „Fotografiile au fost realizate de ducesă în aprilie, la palatul Kensington şi pe domeniul lor din Norfolk”.

În două fotografii, prinţesa apare jucându-se afară, iar în a treia, ea stă pe iarbă, purtând o rochie cu flori albastre.

La patru ani, e leită Diana! Noi fotografii ale prinţesei Charlotte fac înconjurul lumii

Și-a luat bebelușul de la grădiniță plin de urme de mușcături: „Ce credeau, că nu voi observa? Ți se întoarce stomacul p... Bătrăn fără un braț și un picior, forțat să se târască pe jos, după ce i-a fost confiscat scaunul cu rotile: „A fost cea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x