Antena Căutare

Incident cumplit de Revelion! O minoră a fost agresată pe stradă, în timpul unui spectacol de artificii  

O minoră a fost agresată sexual pe stradă, în timp ce oamenii aflați lângă ea urmăreau artificiile de Revelion, în Melbourne, Australia.

O minoră a fost agresată sexual pe stradă, în timp ce oamenii aflați lângă ea urmăreau artificiile de Revelion, în Melbourne, Australia.

Fetița, care are sub 13 ani, era împreună cu părinții ei la festivitățile de Revelion și se așezase pe o dală de beton în timp ce toți cei din jurul ei urmăreau artificiile, la miezul nopții.

Atacatorul, un necunoscut din mulțime, s-a apropiat de victimă și a început să o atingă și să îi vorbească necorespunzător, moment în care fata s-a ridicat și a intrat în mulțime, pentru a merge la părinții săi.

Bărbatul s-a pierdut printre zecile de oameni din piață, potrivit libertatea.ro.

Autoritățile au adunat toate înregistrările video din apropierea Federation Square, zona unde a avut loc atacul, pentru a încerca să identifice atacatorul.

Panică la aeroport! Un bărbat a anunţat că are o bombă asupra sa – VIDEO... Revelionul groazei! O pasarelă s-a prăbușit peste un patinoar. 13 oameni au fost răniți - VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x