Antena Căutare

Șocant! Drama trăită de o fată care a vrut să-și facă un tatuaj la un tatuator cu prețuri mai mici: "Am fost la un pas de moarte"

Dramă fără margini trăită de o tânără de 20 de ani care s-a tatuat la o persoană neautorizată! Fata a fost la un pas de moarte după ce a suferit o infecție gravă. Cum a început coșmarul

Momente de groază trăite de o tânără de 20 de ani care a vrut să-și facă un tatuaj la un salon de tatuaje mai ieftin! Fata a fost la un pas de moarte după ce a suferit o infecție gravă. Care au fost primele semne care au speriat-o

Nancy Anderson, în vârstă de 20 de ani, este o tânără în pas cu moda, care a dorit să își tatueze un fluturaș pe încheietura mâinii stângi. Pentru asta, fata a mers la un salon fără licență, deoarece locul în care mergea de obicei era ocupat și primise recomandări pozitive pentru acesta.

Fata nu și-a făcut nicio grijă, până în momentul în care acesta i-a început tatuajul și ceva nu mergea bine. Cu o experiență de șase tatuaje, Nancy își putea da seama că ceea ce simțea acum era diferit și incomod față de procesele de tatuare anterioare.

"Mi-am dat seama că ceva nu era în regulă, era foarte dureros, aproape chinuitor. A fost nevoie să mă opresc pentru că durea mult prea tare” a declarat Nancy.
Potrivit declarațiilor fetei, tatuatorul nu a respectat instrucțiunile de igienă necesare și nici etapa de protecție a tatuajului, mai exact acoperirea zonei cu o folie pentru a evita infectarea: "Când l-am întrebat a spus că nu este necesar. La fiecare tatuaj am primit acea protecţie”.
A doua zi, tânăra s-a simțit rău, nu-și mai putea simţi braţul care se umflase şi părea extrem de infectat.

Șocant! Drama trăită de o fată care a vrut să-și facă un tatuaj la un tatuator cu prețuri mai mici: "Am fost la un pas de moarte"

După ce a ajuns de urgență la spital, doctorii i-au dat vestea tristă că această infecție îi poate fi fatală. Tânăra a avut nevoie urgentă de șase doze de antibiotice pentru a putea trata gaura creată în piele: „Mi s-au administrat imediat şase antibiotice în braţ, mi-au spus că este foarte infectat şi că au nevoie să oprească infecţia pentru a nu ajunge la inimă” a spus Nancy.

Citește și: Maria Ilioiu a fost mutilată, după ce și-a făcut un tatuaj! „Putea să arate perfect”. Video

Tânăra îi avertizează pe toți iubitorii de tatuaje să fie extrem de atenți la persoanele și locurile în care aleg să-și facă tatuajele. De asemenea aceasta menționează faptul că trebuie ocolite locurile unde tarifele sunt mult mai mici decât în alte părți: "Nu merită să-ți riști viața, doar pentru a economisi niște bani. Am rămas cu cicatrici și nimeni nu va schimba acest lucru. Voi regreta toată viața".

Escrocherie pe seama unui copil bolnav de Parkinson! Oamenii jefuiți au atacat-o pe mama păcălită: „Am fost scuipată pe ... Lumea este mai săracă! A murit femeia adorată de milioane de copii din lumea-ntreagă! Rămas bun, Judith Kerr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x