Antena Căutare

ȘOC! Au dispărut 12 avioane comerciale! Un atentat de proporții amenință lumea! Se pregătește un nou 11 Septembrie?

Ameninţarea iminentă a unui atac terorist îngrozeşte lumea! Situaţia conflictuală creată în Libia a pus în alertă serviciile secrete occidentale. În apropierea datei de 11 septembrie, dispariţia suspectă a unor avioane comerciale a instaurat panica!

Ameninţarea iminentă a unui atac terorist îngrozeşte lumea! Situaţia conflictuală creată în Libia a pus în alertă serviciile secrete occidentale. În apropierea datei de 11 septembrie, dispariţia suspectă a unor avioane comerciale a instaurat panica!

Un scenariu sumbru! Serviciile secrete occidentale sunt în alertă după ce mai multe avioane ale unor companii libiene au fost furate! Totul s-a întâmplat după ce aeroportul internaţional din Tripoli a fost preluat de islamişti!

Luptele dintre forţele de ordine şi islamişti, purtate pe aeroportul din Tripoli au dus la distrugerea lui parţială. Ca răspuns la această situaţie, Tunisia şi Egipt au oprit toate zborurile provenind de pe aeroportul libian de teamă că ar putea avea loc şi misiuni sinucigaşe. Iar scenariul pare unul plauzibil, având în vedere că, din flota unor companii aeriene din Libia, lipsesc 12 avioane.

Un expert militar marocan a declarat pentru televiziunea Al-Jazeera că avioanele s-ar afla acum în posesia unei grupări care a fost calificată drept organizaţie teroristă de către Departamentul de Stat american, încă din decembrie.

Autorităţile se tem de cel mai negru scenariu posibil! Că islamiştii pregătesc un nou atac terorist de amplaore asupra Americii şi nu numai!

Pe 11 septembrie 2001, aproape 3000 de oameni au murit în cel mai fulgerător atentat din istoria Statelor Unite. Atunci 19 terorişti din gruparea teroristă Al-Qaeda au preluat controlul a patru avioane care au plecat de pe aeroportul La Guardia din New York. Două dintre ele au lovit celebrele turnuri gemene din New York, World Trade Center, care ulterior s-au şi prăbuşit. Un avion a izbit Pentagonul, iar cel de-al patrulea s-a prăbuşit în Pennsylvania. Victimele erau cetăţeni din peste 90 de ţări.

Este ȘOCANT! ”Bebelușul jihadist”, fotografia care a îngrozit lumea!... Gest ȘOCANT! Un copil a fost abandonat într-un supermarket din Rusia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x