Antena Căutare

Era verde, dar nu de la clorofilă! Doi ani i-au trebuit unei femei să constate că planta pe care o uda zilnic era din plastic

O tânără din California a devenit "celebră" pe Facebook, după ce aceasta a povestit, cu tristețe, cum a descoperit că planta pe care o îngrijea cu multă atenție timpt de doi ani era de fapt din plastic.

Era verde, dar nu de la clorofilă! Doi ani i-au trebuit unei femei să constate că planta pe care o uda zilnic era din plastic
O femeie a crezut că planta pe care o uda este vie | nypost.com

Postarea tinerei, pe Facebook a devenit virală și a stârnit numeroase reacții, după ce o femeie s-a destăinuit întregii lumi.

„Am simțit de parcă acești ultimi doi ani au fost o minciună”, a scris Caelie Wilkes, în vâstă de 24 de ani, pe o rețea socială. Ea a povestit că era extrem de mândră de „frumoasa și suculenta” ei plantă, pe care a găzduit-o timp de doi ani pe pervazul bucătăriei.

Wilkes era atât de dedicată încât dacă cineva încercă să-i ude planta, se opunea.

Femeia a descoperit însă recent că este vorba despre o plantă din plastic, atunci când a vrut să o mute într-un alt ghiveci.

Îmbolnăvit de doctori. L-au tratat de cancer, deși el nu suferea de această boală

„Planta perfectă” avea la suprafața ghiveciului puțin pământ, lucru care a indus-o în eroare pe femeie, crezând că planta este vie.

Postarea tinerei a devenit rapid virală. În timp ce unii utilizatori povesteau experințele lor asemănătoare, cu plante pe care le credeau reale și s-au dovedit a fi de plastic, alți internauți se întrebau cum de nu i s-a părut ciudat faptul că planta nu a crescut deloc și că nu și-a schimbat culoarea timp de doi ani, scrie New York Post.

Columbienii sunt terorizați de descendenții hipopotamilor aduși de Pablo Escobar. Cum au ajuns o amenințare pentru local... A căzut cu mașina în râu, la zece minute după ce și-a luat permisul auto. Șoferul avea mâinile ocupate: „Felicitări! De ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x