Antena Căutare

Primul portert oficial de la botezul prinţesei Charlotte a Marii Britanii a făcut înconjurul lumii! Eleganță în sânge albastru

Primul portert oficial de la botezul prinţesei Charlotte a Marii Britanii a făcut înconjurul lumii. Părinţii fetiţei, ducii de Cambridge, au dat publicităţii mai multe fotografii de la creştinarea micuţei, de duminică

Primul portert oficial de la botezul prinţesei Charlotte a Marii Britanii a făcut înconjurul lumii. Părinţii fetiţei, ducii de Cambridge, au dat publicităţii mai multe fotografii de la creştinarea micuţei.

Kate Middleton și prințul William, alături de George și mezina Charlotte

Toate au fost realizate de fotograful preferat al Prinţesei Diana, Mario Testino. Iar nepoata ei este adorabilă, au spus la unison marile agenţii de ştiri, alături de milioane de fani ai familiei regale britanice. Evident că una dintre poze îi înfăţişează pe Kate şi William alături de cei doi copii, iar o altă poză cu toţi membrii familiei, inclusiv Regina.

Familia regală britanică

Cea mai vehiculată fotografie în mediul online este cea în care apare doar Prinţul William cu fiul lui, şi în care George râde cu gura până la urechi.

Vezi VIDEO pe observator.tv

Incident armat în apropierea orașului Ansbach, în sudul Germaniei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x