Antena Căutare

Un salut pentru istorie! Vladimir Putin da mana cu o MORSA

Plecat in Orientul Indepartat sa evalueze pagubele provocate de inundatii, Vladimir Putin si-a facut timp sa se joace cu cateva animale. Presedintele rus a vizitat un centru in care se afla tigri de amur, a dat mana cu o morsa si le-a aruncat mancare unor delfini

Dupa ce a vazut zonele afectate de inundatii, presedintele rus s-a oprit la un centru marin aflat in constructie, acolo unde se adapostesc deja mai multe animale. Vladimir Putin a urmarit spectacolul oferit de doi delfini, pe care i-a recompensat mai apoi cu cativa pesti.

Liderul de la Kremlin a fost prezentat, apoi, celui mai impozant locatar al centrului: o uriasa morsa care i-a strans mana cu amabilitate. Centrul marin, care va fi inaugurat anul viitor, este destinat cercetarii, dar va fi deschis si publicului.

In aceeasi regiune din estul Siberiei, Vladimir Putin a vizitat un alt centru care se ocupa de mamifere mai rare, dar si mai feroce: tigrii din Amur. Presedintele nu este la prima intalnire cu aceasta specie: acum cativa ani, el a doborat, cu o sageata cu tranchilizant, un tigru din Amur, chiar in padure, unde insotea o echipa de cercetatori.

Presa oficiala l-a laudat peste masura, dar apoi a iesit la iveala ca povestea fusese regizata. Asa ca, de aceasta data, presedintele rus a preferat sa urmareasca tigrii de la distanta, pentru a nu se face iar de ras.

Libertate de exprimare ingradita! Nu au voie sa distribuie si sa discute teme de actualitate pe internet!... De ce trag clopotele, Mitica? Pippa Middleton s-a logodit in secret...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x