Antena Căutare

Un crocodil uriaș a fost împușcat, după ce a facut ravagii: "Era un adevărat monstru care trebuia înlăturat"

Un vânător profesionist din Statele Unite ale Americi a povestit, pentru BBC, cum a reușit să doboare un crocodil de 360 de kilograme.

Bărbatul a declarat că aligatorul a fost unul dintre cei mari crocodili pe care i-a văzut, cu o lungime de 4,5 metri. Din acest motiv, a avut nevoie de un tractor pentru a-l deplasa.

"Am văzut o mulțime de crocodili, în decursul a 20 de ani, dar doar dintre cei mici. Insă, ce ne-a atras atenția mai mult la acest animal a fost felul în care s-a hrănit cu vitele din ferma mea, resturile acestora găsindu-le în apă. Era un adevărat monstru, care trebuia înlăturat".

Compania vânătorului Lightsey organizează activităti de vanătoare de aligatori, porci mistreți și curcani, pe perimetrul fermei pe care o deține, aceasta fiind destinată excursiilor de vanătoare. Cel mai mare aligator ucis, înainte de marea captură, a fost de 4 m lungime .

Florida de Sud este cunoscută ca fiind singurul loc din lume unde aligatorii trăiesc într-un mediu cu apa proaspătă, cum ar fi râurile, lacurile sau mlaștinile.

Un medic din Texas își insultă pacienta în timpul unei operații. Femeia a înregistrat tot... Descoperire surprinzătoare! Unul dintre autorii atacurilor teroriste de la Bruxelles a lucrat în Parlamentul European...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x