Antena Căutare

Ce a pățit un italian de 88 de ani, după ce a cunoscut o româncă de 34 de ani. Ce a putut să-i facă Mirela

Un pensionar italian a ajuns falit, după ce a avut o relație cu o româncă cu 54 de ani mai tânără. Povestea bărbatului de 88 de ani a ajuns în presa italiană.

Colaj cu un pensionar și o femeie Galerie
Un pensionar italian spune că a fost păcălit de o româncă | Shutterstock

Presa din Italia a scris că pensionarul Pellegrino a fost victima unei înșelătorii pe o durată lungă de timp. Mirela, în vârstă de 34 de ani, a avut o relație cu italianul, căruia i-a tot cerut bani timp de 10 ani, invocând diverse motive, potrivit gandul.ro, care citează Le Iene.

„Ne-am cunoscut la o sală de dans, apoi am mers la cinema, am făcut excursii împreună și tot așa…”, a povestit Pellegrino despre cum a fost la începutul relației cu Mirela.

Citește și: Un bărbat a dat un bacșiș de 500 de euro la un restaurant, iar chelnerul l-a urmărit. Ce i-a spus a fost total neașteptat

Cum a ajuns italianul să-i dea toți banii săi Mirelei

În prezent, pensionarul a ajuns să locuiască în mașină și să trăiască de pe o zi pe alta, fără economii. Proprietara unei pensiuni în care a fost cazat pensionarul, a aflat mai multe detalii despre povestea lui și a decis să o facă publică în presa italiană. Jurnaliștii au descoperit că românca pe care italianul o numea „soția lui” era, de fapt, căsătorită cu un bărbat din Kosovo. Mai mult, femeia îi cerea bani pensionarului, invocând tot felul de motive „urgente”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„A început să vorbească de soția lui, despre care am descoperit însă că nu era soția lui, spunând că i-a dat foarte mulți bani acestei femei pentru că a avut nevoie urgent de un transplant de ficat și ar fi murit dacă nu ar fi făcut această operație”, le-a povestit Valentina celor de la emisiunea Le Iene.

Citește și: Un pensionar a reușit să obțină o pensie în valoare de 69 000 de lei! Cum a fost posibil acest lucru

Italianul și-a dat toate economiile și chiar și-a vândut bunurile pentru a plăti așa-zisele necesități pretinse de româncă: transplantul de ficat (25.000 de euro) al româncei, operația mamei sale, achiziționarea unei case în România, sau ajutorul pentru rudele femeii.

Citește și: Un pensionar și-a cumpărat doi pui de câine, dar când a mers cu ei la veterinar a descoperit ce erau animalele, de fapt

Mirela l-a convins pe pensionar să-și vândă casa și garajul, cu promisiunea că se ocupă ea de achiziționarea unui imobil pe plajă. După ce a avut atât de multă încredere în femeie, bărbatul a rămas și fără casă și fără bani.

În loc să ajungă la mare, așa cum Mirela i-a promis, italianul s-a trezit abandonat. După ce l-a convins să-i dea bani de-a lungul a zece ani, românca nu vrea să mai audă acum de bărbatul care i-ar fi putut fi bunic.

Citește și: Un pensionar grădinărea în curtea casei sale atunci când a găsit un sac de gunoi. Ce comoară a descoperit înăuntru

Ce a putut să poarte o soacră la nunta fiicei sale. Mirele s-a supărat atât de tare încât a plecat în timpul evenimentul... Cum arată femeia de 74 de ani care trăiește într-o casă în culoarea verde. Și-a vopsit părul în aceeași nuanță. Povestea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x