Antena Căutare

Drama femeii care a câștigat la Loto. Credea că banii îi vor aduce fericirea, dar viața ei a luat o turnură tragică

Gillian Bayford-Deans a câștigat în 2012 la Loto, iar de atunci viața i s-a schimbat radical. Jackpotul câștigat de femeie i-a adus numai ghinion.

mână de femeie care bifează numerele la loto
Jackpotul câștigat de Gillian Bayford-Deans i-a adus numai ghinion | Shutterstock

În 2012, Gillian Bayford-Deans, din Marea Britanie, era asistentă medicală și era căsătorită cu Adrian Bayford. Cei doi își trăiau viața la limita supraviețuirii, trăind din venituri modeste.

Gillian a câștigat în acel an la loterie premiul cel mare, în valoare de 187 de milioane de dolari. A mers împreună cu soțul să ridice banii, fără să se gândească la posibilitatea ca viața să ia o turnură atât de tragică.

Potrivit The Sun, aceasta avea doar 40 de ani și locuia împreună cu familia în Suffolk. Mamă a doi copii, Cameron și Amy, aceasta se lupta să-și întrețină familia. Suma câștigată a venit ca o mană cerească, iar Gillian a crezut că visul i-a devenit realitate. În schimb, totul s-a năruit.

Citește și: Un bărbat care a câștigat marele premiu la loto a dat-o apoi în judecată pe mama fiicei sale. Care este motivul surprinzător

Gillian Bayford-Deans credea că banii îi vor aduce fericirea, dar viața ei a luat o turnură tragică

La doar un an și trei luni de la anunțul câștigătorilor, Gillian și Adrian s-au despărțit. Cei doi au împărțit banii, iar Gillian s-a mutat înapoi în Scoția.

Aceasta avea să mărturisească ulterior că și-ar fi dorit să nu fi făcut public faptul că a câștigat la Loto. Anunțul său a dus la destrămarea familiei.

Din banii câștigați, femeia și-a ajutat tatăl și fratele, dar și alte rude. Însă gestul ei nu a făcut decât să trezească lăcomia acestora, iar unele dintre ele chiar i-au întors spatele. Gillian le-a achitat datorii în valoare de aproximativ 880.600 de dolari, însă rudele tot nu au fost mulțumite.

Totodată, aceasta i-a dat tatălui său, care la momentul respectiv trăia într-o rulotă, o sumă considerabilă pentru a-și cumpăra un apartament în Carnoustie, pe coasta de est a Scoției.

Cu toate acestea, după doar nouă luni, familia a contactat-o pentru a primi și mai mulți bani. Aceasta le-a făcut pe plac, dându-i fratelui său aproximativ 1 milion de dolari, pentru a investi într-o afacere. În urma acestui gest, Colin, fratele lui Gillian, s-a căsătorit în secret și nu a mai vorbit cu ea.

Citește și: Un bărbat a câștigat o avere la loterie și a crezut că-i o înșelătorie. De ce nu știa că a participat la extragere

De asemenea, femeia a mărturisit că tatăl ei a încercat să-i controleze veniturile, în ciuda faptului că întregul câștig îi aparținea.

„Este supărător și încă mă doare. Banii ar fi trebuit să-i facă pe toți fericiți. Dar i-a făcut pretențioși și lacomi. Familia mea a uitat de unde a plecat”, declara ea în 2016 pentru The Sun.

Gillian recunoaște că familia sa a fost pe primul lor, acoperind toate datoriile acumulate de rudele sale imediat după câștig. În tot acest timp, familia lui Adrian a fost pusă pe locul doi.

Citește și: A câștigat la loto, dar continuă să meargă la muncă. Motivul pentru care vrea să țină totul secret

„Pot să-mi țin capul sus pentru că știu că i-am scos dintr-o situație precară. Ne-au făcut numele de rușine în oraș și unii oameni amenințau că ne vor ne incendia casa. Tatăl și fratele meu au deschis companie după companie și apoi au dat faliment. Le-am plătit fiecare datorie”, a mai adăugat ea.

În ciuda ajutorului acordat de Gillian întregii familii, rudele sale i-au întors spatele după ce au citit în presă declarațiile ei, considerând că le face de rușine.

„Ador această țară, dar are câteva lucruri care ar trebui îmbunătățite.” De ce este nemulțumit un american stabilit în R... Comoara care zace pe fundul mării lângă Cazinoul din Constanța. Cântărește peste 350 de kilograme...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x