Antena Căutare

Un bărbat a câștigat o avere la loterie și a crezut că-i o înșelătorie. De ce nu știa că a participat la extragere

Un bărbat din statul Michigan a câștigat la Loto fără să știe. A fost la un pas de a pierde o avere imensă, după ce a crezut că e o înșelătorie.

bărbat în sacou albastru cu bilete la loto și bani în mână
Un bărbat din statul Michigan a câștigat la loterie fără să știe | Shutterstock

Un bărbat din Kalamazoo, statul Michigan, în vârstă de 67 de ani, a câștigat la loterie un premiu în valoare de 416.322 de dolari. El a ales să rămână anonim. Conform Business Insider, acesta nici nu știa că a participat la respectiva extragere, care a avut loc pe 11 octombrie.

De ce nu știa că a participat la extragerea jackpotului Big Ca$h 2nd Chance

Bărbatul, fără să știe, a intrat la extragerea jackpotului Big Ca$h 2nd Chance. În cadrul acestei loterii, fiecare 50 de cenți cheltuiți pe o selecție de jocuri online îi poate aduce jucătorului o șansă la extragerea cu pricina.

Citește și: Rezultate Loto 16 noiembrie 2023. Numerele câștigătoare joi la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus

„Joc foarte mult online, dar habar n-aveam că intru la o altă extragere când joc anumite jocuri”, a declarat bărbatul pentru reprezentanții loteriei.

Acesta a fost la un pas să piardă tot câștigul.

Citește și: Mihaela Pripici, prima reacție după ce a câștigat iUmor sezonul 14. Ce surpriză de proporții i-a pregătit „șefa” ei

„M-am gândit că este o înșelătorie”

„Am observat un e-mail de la Loteria din Michigan în care se spunea că am câștigat un premiu de 416.322 de dolari și m-am gândit că este o înșelătorie, deoarece nu am participat la nicio loterie”, a afirmat el.

Citește și: Ce a făcut Janni Alexandridis, câștigătorul sezonului 12 Chefi la cuțite, cu marele premiu. În ce a investit banii

Din fericire, a contactat reprezentanții Loteriei și a aflat că totul este adevărat. „Încă nu-mi vine să cred. Te simți incredibil când câștigi un premiu atât de mare la loterie”, a continuat el.

Respectiva extragere are loc o dată pe lună și se dau premii de până la 729.743 de dolari. Cât despre fericitul câștigător, acesta a declarat că o să împartă din sumă cu familia sa, iar restul îl va depozita într-un fond de economii.

Citește și: S-a câștigat marele premiu la Loto 6/49, în valoare de 2,7 milioane de euro. Prețul infim cheltuit pe biletul norocos

Câștigătorul anonim nu este singurul care a fost pe punctul de a pierde uriașa sumă. În luna august a aceluiași an, tot un locuitor al statului Michigan, Floyd Warstler, a dat uitării un bilet la loterie pe care l-a cumpărat și l-a lăsat în mașină timp de mai multe săptămâni.

Biletul s-a dovedit a fi câștigător. Astfel că Floyd Warstler a câștigat 390.000 de dolari.

Citește și: A fost câștigat cel mai mare premiu din istoria Loteriei Române! Cu cât a cumpărat bărbatul norocos biletul câștigător

De asemenea, în luna mai a acestui an, Ruby Evans, din California, a crezut că a câștigat 2.000 de dolari la un loz răzuibil. Însă premiul s-a dovedit a fi în valoare de nici mai mult, nici mai puțin de 2 milioane de dolari.

Aceste povești uluitoare par să întărească zicala, confrom căreia: „Norocul vine când te aștepți mai puțin.” Chiar se poate adăuga și: „când uiți de el”, dată fiind ”nepăsarea” și neîncrederea celor trei câștigători americani.

O tânără a intrat aproape goală într-un magazin | FOTO. Cum arată de la spate ținuta „indecentă” care îi expune posterio... O gospodină voia să arunce tabloul vechi din bucătărie, dar ce a descoperit apoi a lăsat-o masca. Ce era, de fapt, icoan...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x