Antena Căutare

Experții avertizează cu privire la acest vis recurent. Ce înseamnă când visezi tot mai des șarpe. Află semnificațiile ascunse

Un expert avertizează că nu trebuie să ignori niciodată visele în care apar șerpi. Astfel de vise sunt o prevestire a lucrurile care urmează să se întâmple și ar putea semnala o amenințare de la persoanele pe care le întâlnim în viața de zi cu zi.

colaj foto cu o femeie care doarme si viseaza un sarpe Galerie
Experții avertizează cu privire la acest vis recurent. | shutterstock.com

Dacă apare un șarpe în visul tău ar putea fi un avertisment de care trebuie să ții cont, potrivit unui analist, care a împărtășit ce ar putea reprezenta această apariție înfricoșătoare.

Dintre toate animalele și reptilele care apar cu regularitate în visele noastre, șerpii ar putea fi cel mai greu de interpretat, cel puțin, pentru cei care nu sunt în cunoștință de cauză.

Deoarece sunt adesea caracterizați ca fiind creaturi viclene, este dificil să decidem dacă o apariție este de bun augur sau ar trebui să tragă un semnal de alarmă și să ne speriem. De exemplu, știai că s-ar putea ca visul în care un șarpe își schimbă pielea să reprezinte un nou început?

Citește și: Ce e bine să ții în portofel ca să ai noroc la bani. Iată și ce culoare atrage ca un magnet cash-ul

Ce înseamnă dacă visezi tot mai des șerpi

Potrivit experților, șerpii dețin diverse semnificații, dar toate sunt importante de ascultat. Vorbind pentru Cut, analistul de vise profesionist și autorul Lauri Quinn Loewenberg a dezvăluit: "Așa cum nu ai ignora că dai peste un șarpe în viața reală, așa nici în vis nu ar trebui să ignori apariția șerpilor.

"Există fie un element otrăvitor în viața ta de care trebuie să scapi, fie este ceva de vindecat la tine și este un semnal de alarmă că trebuie să începi să recunoști acest lucru. Oricum ar fi, a acționa în urma mesajului sau a avertismentului este un lucru foarte bun de făcut."

Citește și: Ce înseamnă când visezi sânge. Toate semnificațiile acestui simbol din vis

Mesajul a fost reluat de Autumn Fourkiller, o terapeută spirituală de origine indigenă și autoarea buletinului informativ Dream Interpretation for Dummies. "Nu trebuie să ignori niciodată, niciodată, un vis în care îți apare un șarpe", spune ea. "Un vis cu șarpe, în cultura mea, funcționează cu siguranță ca un avertisment și este unul dintre acele lucruri pe care nu am probleme în a le aplica la nivel intercultural/universal. Acest avertisment se învârte, în general, în jurul unei persoane trădătoare sau trădare sau a unei situații periculoase, ambele lucruri pot face ravagii totale în viața ta!", potrivit Mirror.

Citește și: Ce înseamnă când visezi bani. Toate semnificațiile acestui simbol care apare în vise

Nu este de ignorat nici specia șarpelui. De exemplu, dacă visezi un șarpe inofensiv, Loewenberg a spus că acest lucru ar putea reprezenta o persoană pe care o credeai cândva o amenințare, dar față de care nu mai trebuie să fii precaut în prezent. Cu toate acestea, visele cu șerpi cu clopoței ar putea fi un semn de avertizare cu privire la o persoană toxică din viața ta, a declarat ea pentru Cut.

Între timp, boa constrictor reprezintă adesea persoane care te fac să te simți constrâns sau care îți strâng finanțele, potrivit expertului. Locația și numărul de șerpi ar putea, de asemenea, să vă dea indicii cu privire la locul de unde vine amenințarea, adică un șarpe în casă ar putea semnala o amenințare în apropiere. Cu toate acestea, șerpii observați în afara casei ar putea reprezenta o nevoie de a lăsa lucrurile "la vedere", a adăugat Loewenberg.

Citește și: Cele patru păcate pentru care preotul nu îți dă împărtășanie și nici nu te primește în Biserică. Declarațiile unui preot renumit

De asemenea, expertul a făcut lumină și asupra a ceea ce ar putea însemna comportamentul șarpelui. Dacă șarpele vă mușcă, acest lucru poate semnala că prezența sa are legătură cu sănătatea dumneavoastră - și că trebuie să luați măsuri.

Citește și: Testul care încurcă și cel mai perspicace om. Tu câte lemne vezi în imagine | Iluzie optică virală

Cazul real al bărbatul care trăiește de 70 de ani încorsetat într-un plămân de fier. Cum a ajuns în această situație... Trucul revoltător prin care acest bărbat „fură la cântar”. Cum a fost surprins, în timp ce cântărea fructele în supermar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x