Antena Căutare

Bărbații au înnebunit când au văzut-o pe Kathy! Au crezut că e tânără, dar vârsta reală a femeii i-a uluit : „Am vrut să mă reinventez”

Una dintre cele mai cunoscute publicații internaționale a surprins publicul cu ultimul fotomodel ales. Totuși, oamenii au trăit o surpriză uriașă atunci când au descoperit câți ani are, de fapt, blonda sexy de pe copertă!

Bărbații au înnebunit când au văzut-o pe Kathy! Au crezut că e tânără, dar vârsta reală a femeii i-a uluit : „Am vrut să mă reinventez” Galerie
Fotomodelul Kathy Jacobs i-a uluit pe toți cu vârsta ei

Se spune că frumusețea nu are vârstă și că poți păcăli bătrânețea, dacă ai grijă de corpul tău. Cam asta a făcut și Kathy Jacobs, care a reușit să spargă orice tipar și să devină protagonista unui pictorial de senzație în celebra publicație Sports Illustrated.

FOTOMODELUL KATHY JACOBS FACE SENZAȚIE PE INTERNET

Îmbrăcată într-un superb bikini, Kathy Jacobs din statul american California a făcut senzație! Trup zvelt și forme de invidiat, un zâmbet cuceritor și multă grație, cam așa s-ar putea descrie pe scurt fotomodelul ales de publicație.

citește și: Anamaria Prodan e bombă sexy! Cum arăta impresara înainte de a avea un look de fotomodel! | Foto

Totuși, marea surpriză abia apoi a urmat, atunci când toți au aflat care este adevărata vârstă a femeii care a pozat.

Oricât de greu ar părea de crezut, protagonista pictorialului are 56 de ani! Fotomodel încă idn tinerețe, aceasta s-a căsătorit, a făcut un copil și apoi a încercat să își deschidă propria afacere cu produse cosmetice.

citește și: Transformarea uluitoare prin care a trecut Ozana Barabancea. De la 128 de kilograme a ajuns să aibă corp de fotomodel

Acum, la 56 de ani, Kathy Jacobs a decis să se reinventeze și să arate tuturor că vârsta este doar un număr!

Chiar dacă are doar 1,6 metri înălțime și a concurat cu tinere ce ar fi putut să îi fie fiice, americanca a câștigat concursul și astfel a ajuns să pozeze pentru celebra publicație.

Urmărește clipul video de mai sus ca să descoperi detalii inedite despre femeia care a devenit iar un fotomodel extrem de apreciat, în ciuda vârstei.

„O iubea mult!”. S-a cățărat pe un zid al spitalului, în fiecare zi, pentru a-și veghea mama cu COVID-19, aflată pe patu... Câți bani câștigă Raed Arafat, de fapt! Veniturile din declarația de avere a șefului DSU...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x