Antena Căutare

Nicole Angele a cheltuit peste 35.000 dolari pentru a semăna cu Pamela Anderson. Cum arăta înainte femeia cu bustul de 2 litri

Nicole Angele și-a făcut fostul logodnic să plătească peste 35.000 de dolari pe operațiile sale estetice și recunoaște că a devenit dependentă de fillere.

nicole angele care sta cu spatele pentru a nu-si arata bustul de 2 litri Galerie
Nicole Angele și-a făcut fostul logodnic să plătească peste 35.000 de dolari pe operații estetice | Profimediaimages.ro

Pasiunea sa pentru îmbunătățirile fizice a început încă din adolescență, când credea că ”plasticul arată mai bine” și dorea să scape de cupa 75A.

Prima sa operație a realizat-o în 2004, când a ales implanturi de 400 cc. Intervenția a costat-o peste 10 mii de dolari, însă rezultatele nu au mulțumit-o pe deplin.

Cinci ani mai târziu, Nicole a decis că are nevoie de o schimbare, așa că s-a mutat în California. Acolo a cunoscut un fotograf care lucra pentru The Playboy Mansion, ce i-a obținut un loc de muncă ca body painted model în cadrul unui atelier de pictură.

Citește și: Creatura ciudată găsită de un pescar a pus pe jar internetul. Ce este vietatea din imagine și de ce vor toți să o cumpere

La scurt timp, a realizat că dorește un piept mai voluminos, așa că a ajuns din nou pe mâinile specialiștilor. Pentru încă 10.000 de dolari, Nicole și-a mărit sânii cu 600 cc.

În 2018, și-a întâlnit fostul logodnic, pe Lenny Smith, care s-a îndrăgostit de formele sale și a susținut-o financiar pentru a se ”îmbunătăți” din nou.

Astfel, Nicole a primit 10.000 de dolari pentru a-și pune implanturi de 800 cc și peste 25.000 de dolari pentru fillere, augumentare a posteriorului și două rinoplastii.

Doi ani mai târziu, tânăra a rămas singură și, deși nu beneficia de niciun suport financiar, și-a făcut o nouă mărire de sâni. A încercat să-și imite idolii, Pamela Anderson și Jenny McCarthy, și a optat pentru silicoane de 2000 cc.

Citește și: Jen Atkin a slăbit 51 de kilograme, după ce a fost părăsită de iubit, înainte de nuntă. Cum arată azi

Cum arăta Nicole Angele înainte de operațiile estetice

Nicole Angele este foarte încântată de fizicul său și, conform ei, bărbații o găsesc foarte atrăgătoare. Tânăra susține că primește o mulțime de atenție atât de la reprezentanții sexului tare, cât și de la femeile care o recunosc pe stradă.

Citește și: Au doborât recordul pentru cea mai mare familie. Câți copii are familia și cât de mult costă doar mâncarea lor

Însă, înainte de toate aceste modificări, Nicole arăta ca o femeie obișnuită. Obișnuia să-și vopsească părul blond și nu ducea lipsă de forme atrăgătoare. Mai multe imagini cu ea găsiți în GALERIA FOTO.

Alexa Collins s-a lăsat de școală și acum câștigă milioane de dolari din Instagram! Care e rețeta succesului... Doi oameni ai străzii au primit o nuntă surpriză după o relație de 24 ani. Cât de mult s-au transformat pentru eveniment...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x