Antena Căutare

O femeie a dezvăluit motivul pentru care să eviți pâinea gratuită de la restaurant: „Nu sunt generoși”

O femeie a făcut lumină în cazul restaurantelor care oferă gratuit clienților coșul cu pâine, înainte de a-și comanda ceva de mâncat sau de băut. 

cos cu paine
O femeie a dezvăluit motivul pentru care să eviți pâinea gratuită de la restaurant: „Nu sunt generoși” | Shutterstock

Denise Tueller este soție și mamă, iar canalul ei de TikTok conține numeroase postări ce fac parte dintr-un stil de viață sănătos, scrie DailyMail.

Citește și: Un bărbat a dat un bacșiș de 500 de euro la un restaurant, iar chelnerul l-a urmărit. Ce i-a spus a fost total neașteptat

O femeie a dezvăluit motivul pentru care să eviți pâinea gratuită de la restaurant

Recent, femeia, care locuiește în SUA, le-a povestit internauților, într-un clip, un secret despre coșurile gratuite cu pâine pe care le oferă restaurantele.

Într-un videoclip viral, care a strâns până acum mai mult de 1,3 milioane de vizualizări, Denise a explicat că motivul pentru care ai primit pâine gratuită înainte să comanzi la masă este pentru că ți-a crescut nivelul de glucoză, făcându-ți mai mult foame, determinându-te să comanzi mai multă mâncare.

Citește și: Cum să mănânci pâine fără să te îngrași. Sfaturi utile de la nutriționiști

Ea a remarcat că nu ai primit pâine din bună-credință, observând că de fapt a este o tactică folosită pentru a te face să cheltuiești mai mulți bani.

Citește și: S-au despărțit după 6 ani de relație din cauza unui șervețel. Motivul greu de crezut pentru care cei doi au ajuns la acea decizie

„Nu este pentru că vor să te umple cu chestii gratuite sau pentru că ar fi geenroși”, a spus ea. „Este, de fapt, o modalitate prin care ei pot lua mai mulți bani”. Denise a explicat că, de îndată ce te așezi la masă, ai primit atât un meniu, cât și un coș cu pâine.

Deci, ajungi să mănânci pâinea în timp ce citești meniul. „Când te așezi la un restaurant, nu numai că îți înmânează un meniu, dar îți înmânează și castronul cu pâine”, a spus ea.

În timp ce faci asta, nivelul de glucoză din sânge începe să crească, ceea ce îți va face și mai mult foame, determinându-te să comanzi mai mult decât de obicei, a adăugat femeia.

„Deși se simte că sunt generoși, de fapt tot ei câștigă. Comanzi mai multă mâncare, ei îți mai aduc niște pâine și apoi îți oferă un desert care ți se pare aproape imposibil de rezistat.

Atunci când consumi pâine, corpul tău eliberează insulină. Acest lucru va determina organismul să dorească mai multă mâncare pentru a echilibra picătura de insulină.

Oamenii au luat cu asalt secțiunea de comentarii a videoclipului Denisei și mulți dintre ei susțin că pâinea a avut efectul opus asupra lor. „Pentru mine, e opusul. Am ajuns să fiu plin și am comandat mai puțin”, „De obicei sunt atât de sătul după pâine și nu pot să-mi termin mâncarea”.

Locuința de 724 de metri pătrați care se vinde cu 1 dolar. Unde se află și de ce o dau proprietarii mai mult “pe degeaba... A auzit un zgomot ciudat în jurul casei și a început să filmeze. Descoperirea terifiantă a făcut-o să cheme imediat poli...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x