Antena Căutare

O tânără care a vrut să fie cerșetoare pentru o zi dezvăluie ce descoperire a făcut despre oamenii “cu mâna întinsă”

Este cu adevărat o alegere să fii om al străzii, spun doi cunoscuți influenceri americani, care au orchestrat un experiment social devenind ei înșiși cerșetori pentru o zi. Cum explică concluzia la care au ajuns după ce, benevol, au ales poziția oamenilor “cu mâna întinsă”, după cum o spun chiar ei.

colaj foto cu tinerele care au fost cersetoare pentru o zi Galerie
O tânără care a vrut să fie cerșetoare pentru o zi dezvăluie ce descoperire a făcut despre oamenii “cu mâna întinsă”. | Captură TikTok

Sam Rossi și Mandy Lyttle au stârnit controverse după ce și-au împărtășit opiniile radicale cu privire la persoanele fără adăpost, susținând că este o chestiune de alegere personală s[ fii om al străzii. După ce a petrecut trei ore în stradă pretinzând că nu are adăpost, acum crede că "lipsa de adăpost este o alegere".

"Dacă ești fără adăpost, ești acolo prin alegere. 100%. Să ai această experiență exact așa cum am ales eu să merg să o experimentez prin alegere... singura diferență sunt poveștile pe care ți le spui ție însuți", a spus Lyttle, potrivit yourtango.com.

Citește și: Vedeta căreia i-a căzut fațeta dentară într-un live cu fanii. Momentul în care dantura ajunge în mâna brunetei Katie Price

În viziunea ei, lipsa de adăpost este pur și simplu o alegere

În viziunea ei, lipsa de adăpost este pur și simplu o altă experiență de viață care este complet opțională. Lyttle a precizat că oamenii pot alege fie să trăiască această experiență, fie să creeze o serie de povești care par să îi forțeze să o trăiască, dar chiar și așa, rămâne o alegere.

Rossi, pe de altă parte, a adâncit și mai mult controversa sugerând că indivizii ar trebui să facă scandal dacă sunt de părere că banii sunt greu de câștigat. "Dacă încă insistați că banii sunt greu de câștigat, mergeți să stați la un colț de stradă cu o pancartă pe care scrie: "Am nevoie de ajutor". Veți învăța foarte repede că puteți primi bani fără să faceți absolut nimic", a spus ea.

Tânăra este de părere că oamenii străzii, care pretind că nu au adăpost, sunt mai bogați decât cel care le dă bani crezând că îi ajută

Citește și: Experții avertizează cu privire la acest vis recurent. Ce înseamnă când visezi tot mai des șarpe. Află semnificațiile ascunse

Făcând acest lucru, Rossi sugerează că cineva își poate dovedi singur că a face bani nu necesită niciun efort. Ea și-a justificat afirmația povestind propria sa experiență de a câștiga 50 de dolari doar ținând o pancartă la un colț de stradă împreună cu prietenii ei.

În videoclipurile ulterioare, ea și-a continuat argumentele, afirmând: "Persoanele fără adăpost sunt mai bogate decât tine... Ați dat vreodată bani unei persoane fără adăpost doar pentru că era acolo?... Infinite exemple de oameni care primesc bani pentru nimic".

Citește și: Țara în care berea este făcută cu apă de duș reciclată de la o clădire de apartamente de lux. Ce gust are băutura răcoritoare

Opiniile lui Rossi au ieșit și mai mult din tipare atunci când a afirmat că acest mod "fără efort" de a primi bani este secretul din spatele pensionării sale la 27 de ani și al stilului de viață luxos pe care îl duce. "Obișnuiam să muncesc foarte mult, să mă lupt pentru bani, să fiu falită, toate chestiile astea, iar acum trăiesc ca o regină la propriu", a spus ea.

Potrivit unui studiu din 2007, un cerșetor “mediu” câștigă între 200 și 300 de dolari pe lună, ceea ce a fost și încă este cu mult sub salariul minim. Motivele lipsei de adăpost sunt numeroase și poate fi nechibzuită afirmația că este o opțiune.

În mod convenabil, atât Rossi, cât și Lyttle fac parte dintr-o “schemă de îmbogățire rapidă”. Ei își comercializează programul, numit "Phase 2.0", pe conturile lor de TikTok. Un mare argument de vânzare, similar cu multe escrocherii de acest gen, este că este extrem de ușor să faci sume importante de bani.

Citește și: Testul care încurcă și cel mai perspicace om. Tu câte lemne vezi în imagine | Iluzie optică virală

Cum faci o rețetă simplă de minciunele pufoase, ca la bunica acasă. Le servești cu gem sau dulceață... „Grecia de România”. Locul „exotic”, surprins la aproape trei ore departe de București. Cum poți să ajungi la Lacul Scro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x