Antena Căutare

Povestea impresionantă a adolescentei care a mâncat doar croasanți timp de un deceniu. Într-o zi, a renunțat să mai facă asta

Ciarra Franco, în vârstă de 13 ani, a fost la un pas de tragedie, după ce s-a sufocat cu mâncare la trei ani.

adolescenta care a mancat croasanti timp de un deceniu Galerie
Povestea impresionantă a adolescentei care a mâncat doar croasanți, în fiecare zi, timp de un deceniu | Profimedia

De atunci, fata, originară din orașul Canterbury, în comitatul Kent, UK, a refuzat să mai încerce alimente noi și a mâncat doar croasanți vreme de un deceniu.

Citește și: Care e băutura minune care ar fi ajutat o femeie din Arizona să trăiască până la 101 de ani. Bătrâna a dezvăluit secretul

Povestea adolescentei care a mâncat doar croasanți timp de un deceniu

Ciarra Franco, în vârstă de 13 ani, a fost la un pas de tragedie când s-a sufocat cu mâncare pe când avea trei ani. Din cauza traumei, fata a refuzat să mai încerce alimente noi, așa că s-a refugiat doar în consumul de croasanți și paste simple.

Zece ani mai târziu, adolescenta a decis că trebuie să renunțe la dependența de aluat și de unt. Un hipnoterapeut specializat în tratamentul copiilor cu tulburări de alimentație selectivă a ajutat-o ​​să se vindece de trauma din copilărie.

Ea a supraviețuit consumând o dietă pe bază de croasanți și paste simple timp de un deceniu. Mama sa, Angela, a încercat ani de zile să-și convingă fiica să-și diversifice alimentația.

În schimb, Ciarra a refuzat să mănânce masa de prânz de la școală, acceptând doar un pachet cu croasanți în fiecare zi, scrie The Mirror.

Citește și: O femeie a fost părăsită după a treia întâlnire și la scurt timp a primit un mesaj. Nu se aștepta la ce a urmat

Temerile fetei au luat sfârșit însă când familia sa a contactat un specialist în hipnoză și în tratamentul tulburărilor de alimentație selectivă.

Ciarra a putut încerca o varietate de alimente noi, cum ar fi mâncarea chinezească și chiar fructe, precum ananasul.

„De când avea doi ani, unul dintre singurele lucruri pe care le-a mâncat, în mod constant, au fost croasanții la prânz și pastele simple la cină. Încerca ocazional cereale simple, precum fulgii de porumb sau chipsuri sărate”, a povestit mama adolescentei pentru presa străină.

Femeia își amintește că era destul de dificil să meargă împreună la masă ori într-un local sau să comande, pentru că nu voia ce aveau nevoie toți ceilalți.

Angela l-a contactat, în cele din urmă, pe hipnoterapeutul David Kilmurry, după ce a văzut un articol într-un ziar local despre un caz similar și în care specialistul a reușit să rezolve problema.

După doar șase săptămâni de colaborare cu hipnoterapeutul, Ciarra se bucură de mesele luate împreună cu familia sa. Mai exact, fata a ascultat muzică de relaxare înainte de a mânca, și-a notat realizările într-o agendă, exprimându-și totodată fricile legate de a consuma alimente noi.

Citește și: Creatura cu ochi sticloși și colți duri, care are propria lanternă. Stă ascunsă pe fundul mării și celelalte vietăți o ocolesc

„Ea a încercat atât de multe alimente noi de la hipnoterapie și, deși mai are încă un drum lung de parcurs, viața ei s-a schimbat semnificativ”, a replicat mama sa.

„Unele dintre lucrurile ei preferate de mâncat acum includ pui dulce-acrișor, cartofi prăjiți cu condimente și chiar ananas. Ea încă încearcă lucruri noi în fiecare zi, este o realizare uimitoare!”, a fost mesajul transmis de Angela.

Test de inteligență rapid. Doar 1% dintre oameni pot observa animalul ascuns în imagine. Îți ia 11 secunde să-l vezi... Cât a plătit un turist din Canada pentru doi mici și cartofi prăjiți într-un local din Aeroportul Otopeni. A rămas uimit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x