Antena Căutare

Povestea impresionantă a adolescentei care a mâncat doar croasanți timp de un deceniu. Într-o zi, a renunțat să mai facă asta

Ciarra Franco, în vârstă de 13 ani, a fost la un pas de tragedie, după ce s-a sufocat cu mâncare la trei ani.

adolescenta care a mancat croasanti timp de un deceniu Galerie
Povestea impresionantă a adolescentei care a mâncat doar croasanți, în fiecare zi, timp de un deceniu | Profimedia

De atunci, fata, originară din orașul Canterbury, în comitatul Kent, UK, a refuzat să mai încerce alimente noi și a mâncat doar croasanți vreme de un deceniu.

Citește și: Care e băutura minune care ar fi ajutat o femeie din Arizona să trăiască până la 101 de ani. Bătrâna a dezvăluit secretul

Povestea adolescentei care a mâncat doar croasanți timp de un deceniu

Ciarra Franco, în vârstă de 13 ani, a fost la un pas de tragedie când s-a sufocat cu mâncare pe când avea trei ani. Din cauza traumei, fata a refuzat să mai încerce alimente noi, așa că s-a refugiat doar în consumul de croasanți și paste simple.

Zece ani mai târziu, adolescenta a decis că trebuie să renunțe la dependența de aluat și de unt. Un hipnoterapeut specializat în tratamentul copiilor cu tulburări de alimentație selectivă a ajutat-o ​​să se vindece de trauma din copilărie.

Ea a supraviețuit consumând o dietă pe bază de croasanți și paste simple timp de un deceniu. Mama sa, Angela, a încercat ani de zile să-și convingă fiica să-și diversifice alimentația.

În schimb, Ciarra a refuzat să mănânce masa de prânz de la școală, acceptând doar un pachet cu croasanți în fiecare zi, scrie The Mirror.

Citește și: O femeie a fost părăsită după a treia întâlnire și la scurt timp a primit un mesaj. Nu se aștepta la ce a urmat

Temerile fetei au luat sfârșit însă când familia sa a contactat un specialist în hipnoză și în tratamentul tulburărilor de alimentație selectivă.

Ciarra a putut încerca o varietate de alimente noi, cum ar fi mâncarea chinezească și chiar fructe, precum ananasul.

„De când avea doi ani, unul dintre singurele lucruri pe care le-a mâncat, în mod constant, au fost croasanții la prânz și pastele simple la cină. Încerca ocazional cereale simple, precum fulgii de porumb sau chipsuri sărate”, a povestit mama adolescentei pentru presa străină.

Femeia își amintește că era destul de dificil să meargă împreună la masă ori într-un local sau să comande, pentru că nu voia ce aveau nevoie toți ceilalți.

Angela l-a contactat, în cele din urmă, pe hipnoterapeutul David Kilmurry, după ce a văzut un articol într-un ziar local despre un caz similar și în care specialistul a reușit să rezolve problema.

După doar șase săptămâni de colaborare cu hipnoterapeutul, Ciarra se bucură de mesele luate împreună cu familia sa. Mai exact, fata a ascultat muzică de relaxare înainte de a mânca, și-a notat realizările într-o agendă, exprimându-și totodată fricile legate de a consuma alimente noi.

Citește și: Creatura cu ochi sticloși și colți duri, care are propria lanternă. Stă ascunsă pe fundul mării și celelalte vietăți o ocolesc

„Ea a încercat atât de multe alimente noi de la hipnoterapie și, deși mai are încă un drum lung de parcurs, viața ei s-a schimbat semnificativ”, a replicat mama sa.

„Unele dintre lucrurile ei preferate de mâncat acum includ pui dulce-acrișor, cartofi prăjiți cu condimente și chiar ananas. Ea încă încearcă lucruri noi în fiecare zi, este o realizare uimitoare!”, a fost mesajul transmis de Angela.

Test de inteligență rapid. Doar 1% dintre oameni pot observa animalul ascuns în imagine. Îți ia 11 secunde să-l vezi... Cât a plătit un turist din Canada pentru doi mici și cartofi prăjiți într-un local din Aeroportul Otopeni. A rămas uimit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x