Antena Căutare

Povestea bărbatului cu trei soții, care a ales să fie casnic, iar femeile să aducă bani acasă: „E bine că-i dăm o mână de ajutor”

Un bărbat din SUA care are trei soții spune că nu are nevoie să lucreze, pentru că „reginele” din viața lui fac deja asta și ele „dețin puterea” în relația lor.

un barbat alaturi de trei sotii intr-un colaj de imagini
Povestea bărbatului cu trei soții, care a ales să fie casnic, iar femeile să aducă bani acasă | Instagram

Nick Davis, tatăl a doi copii, are o relație cu April, Jennifer și Danielle, care locuiesc cu toții în aceeași locuință.

Citește și: Ce a putut să facă o soacră, chiar când avea grijă de nepoata ei! Mama copilei a dezvăluit totul. Ce a urmat

Cine este bărbatul cu trei soții. Femeile din mediul online îl întreabă dacă nu și-ar dori o a patra

Prima soție a bărbatului, April, este cea care i-a sugerat să mai aducă pe altcineva în viața lor de cuplu, după nouă ani de relație, scrie Daily Mail.

April a povestit că i-a plăcut de Jennifer din prima și știa că și soțul ei va fi atras de ea.

Anul trecut, a apărut în viața lor și Danielle, o tânără de 22 de ani care a fost imediat îndrăgită de întreaga familie.

Citește și: Câinele unei familii începea brusc să latre în timpul nopții, așa că au instalat o cameră. Ce au descoperit

„Nick e un bărbat cu personalitate. E bine că-i dăm o mână de ajutor', a spus April. Bărbatul își împlinea deja un vis, și anume acela de a se căsători cu cea de-a treia soție.

Și Danielle a fost de acord adăugând că nu s-a gândit niciodată că ar putea „fi atât de fericită”.

În urma nunții, a doua soție a lui Nick, Jennifer, a rămas însărcinată cu primul copil al grupului, Vera.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: A băgat 3 kg de silicon pentru a avea corpul perfect. Dorința ei a fost să arate ca o păpușă Barbie, dar s-a transformat total

El stă acasă cu copilul, în timp ce soțiile lui se îndreaptă spre birou în fiecare zi.

Nick are un adolescent dintr-o relație anterioară care „și-a asumat cu ușurință rolul de frate mai mare” și îl iubește pe cel mai nou membru al familiei.

Bărbatul primește în mod constant mesaje pe Instagram, iar asta pentru că femeile îl întreabă dacă nu cumva își dorește cea de-a patra soție. Popularitatea lui în rândul femeilor i-a eclipsat pe unii bărbați.

Citește și: El este bărbatul supranumit și „Nostradamus al zilelor noastre”. Care sunt previziunile pe care le-a făcut și câte s-au adeverit

„Eu am fost înșelat în toate relațiile mele de până acum, iar tipul ăsta stă cu trei femei deodată și nici măcar nu lucrează”, s-a plâns un internaut, mai arată sursa citată.

Unii adepți ai relațiilor deschise au întrebat dacă femeile din cercul lui trebuie să îndeplinească anumite criterii.

„Dacă te-ai îndrăgosti de cineva care nu a lucrat cu normă întreagă, l-ai accepta în continuare în familia ta? Sau munca cu normă întreagă este ceva de care ai nevoie? Întreabă-te la modul sincer”, i-a comentat o femeie.

Cele trei femei au doar o relație sexuală cu Nick. Chiar dacă dorm în același pat, există zone separate ale casei unde fiecare poate avea propria intimitate cu soțul „share-uit”.

Fenomen meteo extrem de ciudat. A început să plouă cu pești! Aceștia cădeau din cer pretutindeni... O femeie lua micul dejun când alarma de securitate a fost declanșată. A fost uimită să vadă ce se afla în fața casei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x