Antena Căutare

Șapte turiste au închiriat o casă de vacanță și au avut incident grav în toiul nopții: „Ne-am trezit cu ei în pat”. Ce au pățit

Reuniunea de liceu a unui grup de femei a luat o întorsătură complet neașteptată, la cazare. Deși totul părea în regulă, după ce s-a lăsat noaptea, vacanța lor de vis s-a transformat într-un coșmar. Ce s-a întâmplat acoolo.

imagine cu o tanara speriata care sta in pat si se ascunde sub patura Galerie
Un grup format din șapte femei a plănuit o vacanță de vis, dar totul s-a transformat într-un adevărat coșmar, la cazare. Ce s-a întâmplat în toiul nopții | Shutterstock

Un grup format din șapte femei a plănuit o vacanță de vis, dar totul s-a transformat într-un adevărat coșmar, la cazare. Deși la început, totul părea în regulă cu casa pe care au închiriat-o, în timpul nopții, femeile s-au trezit atacate, chiar în pat. Întrega situație a ieșit acum la iveală, după ce acestea au deschis un proce împotriva platformei. Iată ce s-a întâmplat, de fapt, în noaptea pe care nu o vor uita prea ușor!

Un grup a închiriat o casă de vacanță și a avut parte de un coșmar în mijlocul nopții: „Ne-am trezit cu ei în pat”. Ce a urmat

În iulie a acestui an, șapte femei au închiriat o casă în Alpena, Michigan, pentru a rămâne câteva zile. Acestea se aflau în oraș pentru a sărbători reuniunea de 50 de ani de la terminarea liceului. Dar lucrurile au luat rapit o întorsătură complet neașteptată pentru ele.

„Acesta este cel mai mare coșmar al oricărui chiriaș. Ceea ce trebuia să fie o vacanță distractivă s-a transformat într-o casă de groază pentru clienții mei", a declarat avocatul grupulor de turiste, Jon Marko, pentru Detroit Free Press, citat de unilad.com.

„S-a desfășurat exact ca o scenă dintr-un film de groază, de Halloween.”

Citește și: O femeie a simțit că nu e singură în parc și a început să filmeze. Când a revăzut imaginile s-a speriat de creatura din întuneric

Casa care este supranumită „Castelul” are o mulțime de review-uri bune pe un cunoscut site de turism, și un rating de 4,81, deci nimic nu prevestea situația de coșmar prin care au trecut tursitele.

Oaspeții extrem de dezamagiți suțin că au petrecut o seară mai puțin plăcută în timpul șederii lor, din cauza întâlnirii neașteptate cu o mulțime de lilieci bruni, se arată în detaliile procesului intentat.

„Nopatea târziu, pe data de 26 iulie 2023, în timp ce femeile erau pe cale să adoarmă, liliecii s-au trezit brusc și au început să dea buzna în locuință printre scânduri și alte orificii înguste din casă”, este descrisă noaptea de film de groază, în plângerea celor șapte turiste.

„Femeile s-au trezit îngrozite de zgomotele puternice și au văzut vietățile mișcându-se în sus și-n jos pe pereți. Liliecii și-au luat în cele din urmă zborul, unii dintre ei lovindu-le pe acestea, care stăteau întinse în pat”.

„Femeile s-au ridicat în picioare în încercarea de a ieși din casă, dar au descoperit că holul era plin de lilieci. Au început să cadă din pod în dormitoare și hol”, a mai adpugat avocatul.

În plângere, se mai notează că ulterior, turistele s-au repezit înapoi în paturile lor și „s-au ascuns sub cearțafuri”, fără alte opțiuni disponibile. Mai mult decât atât, unele dintre acestea susțin că liliecii li s-au încurcat în păr sau chiar au fost mușcate. Această experiență terifiantă a continuat probabil până dimineața când liliecii au intrat înapoi în pod.

Citește și: Doi soți au simțit că ceva paranormal se întâmplă noaptea în casă, așa că au montat camere de filmat. Ce au descoperit

Ulterior, se pare că a fost chemat și un exterminator care a găsit o mare colonie de lilieci în pod, precum și excremente și urină de lilieci care curgeau pe pereții subsolului.

Ca răspuns la review-ul turistelor, proprietarul a spus că totul a fost doar „o întâmplare nefericită” și a aprobat imediat rambursarea taxei pe care o plătiseră acestea. În plus, bărbatul cunoscut după numele de Thomas, s-a oferit să plătească le plătească un sejur la alt hotel, precum și o cină.

Procesul acuză compania de turism de neglijență și spune că aceasta ar fi trebuit să cunoască condițiile periculoase ale proprietății și nu ar fi trebuit să permită cazării să fie listată pe platformă.

Carmen Harra, peviziuni dure pentru anul 2024: „O să fie un nou lider în Rusia!". Dezvăluiri despre ce a vizualizat... Tu ai văzut acest mesaj bizar care circulă în București? “Gabriel, du-te la mamaie” sperie cetățenii, dar nimeni nu știe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x