Antena Căutare

Tânăra mămică din Indonezia care i-a emoționat pe români: „Am venit în România pentru a-mi ajuta familia și fiul să trăiască”

O mămică în vârstă de 30 de ani din Indonezia a fost foarte emoționată când a primit un buchet de flori pe stradă, cu ocazia venirii primăverii. Momentul a fost filmat, iar videoclipul a devenit viral pe rețelele sociale.

Colaj cu tânăra din Indonezia
O tânără de 30 de ani din Indonezia i-a emoționat pe români cu povestea ei | TikTok

Femeia spune că de 7 luni s-a stabilit în România, însă vorbește foarte bine limba română. Genurile feminin și masculin o pun, totuși, în dificultate. Îi plac sarmalele și îi plac oamenii buni din România, însă îi duce dorul fiului său, pentru care a venit să muncească într-o țară cu salarii mai mari decât în cea natală.

Tânăra în vârstă de 30 de ani a recunoscut că nu a mai primit niciodată flori până la vârsta sa.

Citește și: Polițist din Ploiești, surprins când întrerupe examenul auto și ajută o bunicuță să treacă strada. Un sofer a filmat totul

Cum a reacționat tânăra când a primit flori pe stradă. Femeia și-a spus povestea tristă care a făcut-o să stea departe de familie

„Sunt din Indonezia. Îmi place mult în România, sunt oameni buni. Sunt aici de 7 luni. Am 30 de ani. Asta e prima dată când primesc flori. N-am mai primit flori niciodată. În Indoneiza salariul e de 200 de euro. Pentru fiul meu, Arka: Te iubesc mult și te rog frumos să înveți bine la școală. Îmi este dor de el. Poate după un an o să-l văd”, a spus tânăra din Indonezia.

„Am venit din Indonezia în România pentru a-mi ajuta familia și fiul să trăiască”, este titlul videoclipului care i-a emoționat pe utilizatorii TikTok.

Citește și: Un american din România, cuprins de lacrimi după gestul făcut de niște români pentru el. Ce a dezvăluit

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fanii Asia Express vor putea vedea cum este traiul în Indonezia

Fanii Asia Express vor putea vedea cum este traiul în Indonezia, pentru că se numără printre țările în care se va desfășura competiția.

Cel mai dur reality-show al momentului schimbă din nou continentul. Asia Express va duce nouă perechi de vedete pe Drumul Zeilor prin Thailanda, Malaezia și Indonezia. Obiceiuri stranii și totuși spectaculoase, religii diferite, temperaturi ridicate și bariere lingvistice sunt doar câteva dintre provocările cu care se vor confrunta concurenții acestui sezon.

Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega lui de radio, Nicolai Tand și Sorin Brotnei, nașul și finul, Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vişănescu, comedianții Ioana State și Mane Voicu, content creator-ul şi antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, Victor Slav și iubita lui Selina, Adi Nartea și prietenul lui, actorul Cosmin Vîjeu, Andrei Ursu și iubitul lui, Vlad Condurache, sunt curajoșii care pornesc în acest sezon într-o nouă aventură la capătul lumii.

Fără telefon, cu doar un dolar pe zi, aceștia vor trebui să ajungă din Thailanda până în Bali, destinația marii finale a sezonului șapte. Drumul pe care îl vor parcurge va avea peste 7000 de kilometri, fiind pentru prima oară când se va întinde pe durata a 11 etape, cu una în plus față de sezoanele trecute.

Ritual inedit la începutul primăverii într-un sat transilvănean. Datează de 300 de ani. De ce se plimbă un sicriu... Două tinere s-au mutat într-un apartament în chirie și au rămas mască atunci când au văzut ce a început să crească din p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x