Antena Căutare

Polițist din Ploiești, surprins când întrerupe examenul auto și ajută o bunicuță să treacă strada. Un sofer a filmat totul

Un polițist din Ploiești a fost filmat când întrerupe examenul auto și ajuta o bunicuță să treacă strada. Imaginile s-au viralizat rapid, dar spre surprinderea multor, gestul duios i-a adus și critici. Ce îi reproșează oamenii omnului legii.

colaj foto un politist care dirijeaza traficul pentru a ajuta o batrana sa treaca strada pe trecerea de pietoni
Un polițist din Ploiești a fost filmat când întrerupe examenul auto și ajuta o bunicuță să treacă strada. Gestul duios i-a adus și critici | Capturi Facebook

Un videoclip postat pe un grup de pe rețelele sociale face înconjurul internetului. În imaginile filmate de un șofer se poate observa cum un polițist coboară din mașina de examen auto pentru a ajuta o bunicuță să treacă strada. Cum era de așteptat, videoclipul s-a viralziat rapid, dar spre uimirea multora a stârnit și controverse.

VIDEO | Un polițist din Ploiești a fost filmat când întrerupe examenul auto și ajuta o bunicuță să treacă strada. Gestul duios i-a adus și critici

Polițistul examinator a întrerupt proba pracitică de la examenul auto pentru a sări în ajutorul bătrânei. Totul s-a îmtâmplat în orașul Ploiești, iar momentul a fost filmar de un alt șofer alflat în trafic, care aștepta la trecerea de pietoni.

Potrivit observatorulph.ro, momentul emoționant a avut loc pe strada Democrației din Ploiești. Din imagini, se poate observa cum omul legii nu a stat prea mult pe gânduri și a început imediat să dirijeze traficul astfel încât bătrâna care se mișca greu să poată ajunge pe trotuarul de pe partea cealalta.

Citește și: Ce a făcut un polițist din Eforie pentru o fetiță care nu se putea opri din plâns. Gestul lui a emoționat toată țara

„Așa arată normalitatea! Felicitări polițistului examinator care, deși se afla în timpul unui examen auto, a coborât din mașină și a ajutat o bătrână să traverseze strada”, este mesajul care însoțește clipul postat pe Facebook de șoferul care a filmat totul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Clip-ul s-a viralizat rapid și la nici o oră de când a fost postat a stâns site de reacții și comentarii. Însă, spre uimirea multora, gestul duios al polițistului i-a adus și critici.

În timp ce mulți l-au lăudat pentru promtitudinea cu care a sprit în ajutorul femeii de pe trecerea de pietoni, alți utilizatori îl condamnă pentru „excesul de zel” sau pentru faptul că nu era echipat corespunzător.

„Bravo domnule polițist ați arătat omul din dumneavoastră”, a reacționat cineva.

„Dacă puteți observa era în examen cu un elev practic era pentru altă treabă plătit dar a intervenit într-un moment important pentru fluidizarea traficului și ca mămăița să treacă strada în siguranță”, a mai completat un internaut.

„Și a depășit atribuțiile mai ales ca nu ești regulamentar din punct de vedere vestiment, cascheta, basto, nici din mâini nu știe sa dea, nu dăm oile la muls. Totuși mai șterge din rușinea poliției române”, a răspuns un alt utilizator.

Citește și: Ce le-a făcut în trafic un polițist șoferilor care depășeau coloana pe linia de tramvai. Ceilalți conducători l-au numit erou

De asemenea, altcineva susține că polițistul din Ploiești nu ar trebui lăudat pentru gestul său, pentru că doar „și-a făcut treaba”.

„Păi nu a facut decât să își facă datoria de angajat al Poliției Române, de ce îi trebuie felicitări? Apropo ne trebuie felicităti pentru a ne face treaba pentru care suntem plătiți la serviciu?”.

„Citesc comentariile și constat că.... Nu ne mai facem bine! Știți poveste cu omul care ducea măgarul în spate nu?.... Cam aia e și la noi... Indiferent ce ar face cineva tot găsești o grămadă care sa arunce nu noroi...”, a concluzionat cineva.

Dorin Cioabă, executat silit de Fisc. Ce bunuri i-au fost confiscate „regelui romilor” și cu cât se vând la licitație... Anunțul lui Marcel Ciolacu despre ajutorul pentru încălzire. Pe cine vizează decizia de exceptare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x