Antena Căutare

Un bărbat a intrat într-o biserică bântuită și ceea ce a urmat i-a dat fiori. Fenomenul paranormal a fost filmat

Un bărbat și-a făcut curajul să intre într-o biserică bântuită și ceea ce a urmat l-a uimit din plin. Omul a reușit chiar să surprindă o activitate paranormală.

silueta lui andy pollard si imagini intunecate de la Kirkstall Abbey Galerie
Imaginile surprinse de bărbat la biserica bântuită au devenit virale | capturi Ghosts Of West Yorkshire

Un vânător de fantome a decis să exploreze o biserică despre care se spunea că este bântuită. A filmat totul și ceea ce a descoperit i-a dat fiori. Imaginile au ajuns pe internet și au devenit virale, stârnind numeroase reacții în rândul internauților.

Un bărbat a filmat o activitate paranormală, la scurt timp după ce a intrat într-o biserică bântuită

Andy Pollard este un vânător de fantome din Yorkshire, Marea Britanie. Ori de câte ori are ocazia, omul explorează locuri despre care se crede că ar fi bântuite sau care ar prezenta activitate paranormală. De curând, bărbatul a decis să meargă la Kirkstall Abbey, o mănăstire cisterciană din orașul Leeds, în West Yorkshire. Aceasta a fost fondată în anul 1152 și este în prezent o atracție turistică.

Citește și: Un bărbat a pus anunț că vrea să-și doneze frigiderul bântuit. Ce au descoperit cei care au sunat

Vânătorul de fantome s-a apucat să exploreze clădirea bisericii într-o după amiază din luna ianuarie și a luat cu el și un detector de câmp magnetic. La un moment dat, luminile LED ale dispozitivului au început să se aprindă, înregistrând astfel existența unor câmpuri electromagnetice, chiar în preajma lui. Potrivit acestuia, în acest loc el a putut înregistra cea mai puternică activitate paranormală din toată cariera lui.

Andy Pollard a devenit vânător de fantome în 2003, după moartea tatălui său.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Am ajuns într-o după amiază în acest loc, încă era lumină afară. A fost prima mea vizită la această biserică și nu am fost dezamăgit. După ce am aruncat un ochi în jur am început să fac investigații în capelă. Aici am descoperit cea mai puternică activitate paranormală din totdeauna. Locul nu are cabluri, fire sau vreo sursă de electricitate în apropiere, așa că în mod sigur este vorba despre activitate paranormală. Am reușit să înregistrez anumite sunete, unele care chiar seamănă cu o voce umană ce îmi cere să plec de acolo”, a dezvăluit bărbatul, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Citește și: Doi soți au simțit că ceva paranormal se întâmplă noaptea în casă, așa că au montat camere de filmat. Ce au descoperit

Omul a filmat tot ce s-a întâmplat la biserica bântuită și imaginile le-a publicat pe YouTube. Acestea au devenit virale și au stârnit numeroase reacții în rândul internauților.

Vânătorul de fantome susține că intenționează să mai revină la mănăstirea Kirkstall Abbey, pentru a explora mai mult fenomenul paranormal pe care l-a descoperit.

O femeie a mers la salon ca să se tundă, dar când s-a uitat în oglindă a crezut că nu vede bine. Ce s-a întâmplat... Cum arată cea mai sinceră invitație la nuntă. Doi miri au amuzat întreg internetul, iar imaginea a ajuns virală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x