Antena Căutare

Un bărbat a reușit să strângă aproximativ 24.000 de pungi de chips-uri în propria casă. Cum a fost posibil și ce urmărește

Un bărbat a reușit să uimească oameni din întreaga lume atunci când a dezvăluit faptul că a reușit să adune la el acasă aproximativ 24.000 de pungi.

colaj foto cu gary key si o poza cu pungi de chipsuri colectionate Galerie
Bărbatul a explicat de ce a adunat 24.000 de pungi și ce are de gând să facă mai departe | sursa foto: Profimedia

Oricât de greu ar părea de crezut, acesta nu este scenariul unui film, ci povestea cât se poate de adevărată a unui bărbat care a dus ideea de „pungă cu pungi” la un alt nivel! Omul a reușit să adune peste 24.000 de pungi de chipsuri și mulți se întreabă cum a fost posibil, dar și cum reușește să le țină pe toate în casă.

Un bărbat a reușit să strângă aproximativ 24.000 de pungi de chips-uri în propria casă. Cum a fost posibil

Gary Key este din East Yorkshire (Marea Britanie) și în anul 2012 acesta a decis să se apuce de colecționat pungi de chips-uri. A ales să facă acest lucru pentru a-și distrage atenția de la supărarea pe care a avut-o atunci când soția lui a fost diagnosticată cu o formă de cancer la sân în stadiu terminal.

Femeia a pierdut lupta cu boala, însă bărbatul a decis să continue colecția de pungi de chips-uri, totul în memoria ei.

Citește și: De ce au început să apară în mai multe orașe din România pungi cu pâine. Ce înseamnă dacă găsești una pe stradă

Omul a fost angajat să lucreze la Universitatea din Hull și acolo reușea să adune aproximativ 300 de pungi goale de cartofi prăjiți în fiecare lună. Unele ambalaje de chips-uri le culegea de pe străzi.

Într-un interviu acordat pentru o celebră publicație, omul a explicat faptul că a ajuns, la un moment dat, să depindă de tot felul de surse, pentru a se asigura că își mărește colecția de pungi.

Citește și: O femeie a vrut să deschidă o pungă cu chipsuri, dar a făcut o descoperire neașteptată. Peste ce a dat

„Uneori culeg de pe străzi. Era să iau și amendă, căci cineva a crezut că eu mă aplec să iau propriul ambalaj, dar apoi i-am explicat că eu doat colecționez pungi. Fiica mea își ia chips-uri la școală și când se întoarce acasă aduce ambalajul ei, dar câteodată și pungile prietenelor ei”, a declarat omul, potrivit nypost.com.

Azi, omul a reușit să aibă o colecție de aproximativ 24.000 de pungi de chips-uri și ceea ce este cu adevărat uimitor e faptul că această colecție nu îi ocupă mult loc în casă. Bărbatul încălzește pachetele și le transformă apoi în mici bile colorate, cu care speră să poată să construiască un fel de fântână sau ceva unde bilele să poată pluti, cu scopul de-a vinde produsul și de-a dona banii în scop caritabil. Imaginile cu impresionanta colecție a omului au ajuns pe internet și au devenit virale.

Un copil în vârstă de 3 ani este atât de speriat de mâncare încât acesta nu a mai mâncat nimic de 17 luni! Cum a fost po... Paul Alexander, bărbatul care a trăit toată viața într-un tub de fier, a murit. Ce s-a întâmplat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x