Antena Căutare

Video - Conversația tulburătoare a lui Michael Jackson cu doctorul său înainte să moară! “Dumnezeu vrea ca eu să fac asta […] am rănit, tu știi, am rănit...”.

Michael Jackson a dezvăluit într-o conversație telefonică pe care a avut-o cu medicul său adevăratele intenții din spatele muncii sale. Acestuia pare că i se sfârșește viața cu fiecare cuvânt pe care îl pronunță... Medicul său e îngrijorat, dar nu face nimic... îl lasă zăcând să creadă că este doar “adormit”.

Michael Jackson a dezvăluit într-o conversație telefonică pe care a avut-o cu medicul său adevăratele intenții din spatele muncii sale. Acestuia pare că i se sfârșește viața cu fiecare cuvânt pe care îl pronunță... Medicul său e îngrijorat, dar nu face nimic... îl lasă zăcând să creadă că este doar "adormit".

Conversația telefonică cu medicul său a avut loc în mai 2009, cu o lună înaintea decesului superstarului.

Video - Conversația tulburătoare a lui Michael Jackson cu doctorul său înainte să moară! “Dumnezeu vrea ca eu să fac asta […] am rănit, tu știi, am rănit...”.

Cu o voce stinsă, neclară, încearcă să lege fraze întregi, deși se simte că moartea îi alunecă pe buze...

Răpus de substanțe și de munca neîncetată, cu ultimele forțe își sună ajutorul de nădejde: medicul său-Conrad Murray, de care devenise dependent și în jurul căruia își construise întreaga lui speranță că poate duce la împlinire orice vis, oricât de mic, neînsemnat sau imposibil putea fi.

O stea cu o lumina pâlpâindă..

Slăbit, Michael îi spune "prietenului său" viziunea despre concertul pe care urma să îl susțină în Londra în luna iulie.

Video - Conversația tulburătoare a lui Michael Jackson cu doctorul său înainte să moară! “Dumnezeu vrea ca eu să fac asta […] am rănit, tu știi, am rănit...”.

Artistul dorea ca ultima sa apariție din seria de 50 de show-uri de la O2 Arena, să fie înscrisă în Cartea Recordurilor Guinness, deoarece, atât de multe concerte, toate sold-out, într-o sală atât de mare, ar reprezenta o reuşită "pe care nimeni nu putea să o egaleze", după cum spunea îndrăgitul artist.

Michael, incoerent, cu voce de nerecunoscut, foarte neclară, aflându-se sub efectul sedativelor începe conversația telefonică:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

MICHAEL: "Elvis n-a făcut asta, Beatles n-a făcut asta. Trebuie să fim fenomenali. Când oamenii pleacă de la concert, vreau ca ei să spună: «N-am văzut în viaţa mea aşa ceva! E cel mai mare showman din lume! E uluitor!» Voi lua acei bani, un million de copii, spitalul copiilor, cel mai mare din lume. Va avea un cinematograf şi o cameră de jocuri. În spitale nu există camere pentru jocuri, cinematograf. Copiii sunt deprimaţi, sunt bolnavi pentru că sunt deprimaţi. Mintea îi deprimă. Eu ţin la ei, la îngeri. Dumnezeu vrea ca eu să fac asta. Dumnezeu vrea ca eu să fac asta. O voi face, Conard"

CONARD MURRAY: "Știu că o vei face!"

MICHAEL: "Nu au suficientă speranță, suficientă speranță. Asta e noua generație care ne va salva planeta începând cu - vom vorbi despre asta. Statele Unite, Europa, Praga, copii mei. Vor merge fără mamă. Îi abandonează, pleacă – o degradare psihologică a acestora. Ei mă ajută - te rog să mă iei cu tine."

CONARD MURRAY: "Mmmnh, mmnh"

MICHAEL: "O să fac asta pentru ei. Aceasta va fi amintită ca fiind mai mult decât o performanță. Performanța mea va fi sus, acolo, ajutându-i pe copii mei. Îi iubesc. Îi iubesc pentru că nu am avut o copilărie. Le simt durerea. Mă pot descurca. “Vindecă lumea”, “Noi suntem lumea”, “Vei fi acolo”, “Copil pierdut”. Acestea sunt melodiile pe care le-am scris pentru că am rănit, tu știi, am rănit."

13 secunde de tăcere…

CONARD MURRAY: "Ești bine?"

Opt secunde de tăcere….

MICHAEL: "Sunt adormit…"

Conversația se se încheie aici. Apelul telefonic este suspendat…

Un somn cu valoare de premoniție…

Omul care i-a fost cel mai aproape, Conard Murray, l-a lăsat "să adoarmă"…

Michael Jackson a murit la vârsta de 50 de ani, pe 25 iunie 2009, în urma unei intoxicaţii grave cu propofol, un anestezic pe care starul îl folosea la domiciliu ca somnifer, cu complicitatea medicului Conrad Murray.

Michael Jackson numea propofolul „laptele” lui. O substanță albă, uleioasă, care este injectată în venă. Acționează în 40 de secunde, dar își și pierde efectele relativ repede. Cei care îl folosesc se trezesc fără dureri de cap și nu suferă de greață, nu își amintesc prea multe, motiv pentru care este supranumit „laptele amneziei”.

Medicul personal al cântăreţului, a fost găsit vinovat de omucidere şi a fost condamnat la patru ani de închisoare... El a fost eliberat în octombrie 2013, după ce a petrecut aproape doi ani în închisoare.

Video - Conversația tulburătoare a lui Michael Jackson cu doctorul său înainte să moară! “Dumnezeu vrea ca eu să fac asta […] am rănit, tu știi, am rănit...”.

Societatea Ornitologică Română reia numărătoarea berzelor albe cu ajutorul aplicaţiei "Uite, Barza!"... Mărturisirile unei femei care a fost moartă timp de 27 de minute și l-a văzut pe Iisus : ”A fost atât de real!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x