Antena Căutare

VIDEO VIRAL. A scos pistolul în timp ce era la volan. Ce s-a întâmplat câteva secunde mai târziu este greu de crezut!

Imagini şocante cu un bărbat îmbrăcat în uniformă de poliţist fac înconjurul lumii. Acesta se afla la volanul maşinii de patrulă când a scos pistolul din dotare. Ce s-a întâmplat imediat după întrece orice imaginaţie!

Imagini şocante cu un bărbat îmbrăcat în uniformă de poliţist fac înconjurul lumii. Acesta se afla la volanul maşinii de patrulă când a scos pistolul din dotare. Ce s-a întâmplat imediat după întrece orice imaginaţie!

În filmuleţul devenit viral se pot vedea gesturile omului legii care scoate pistolul la volan, dar şi faptul că urmăreşte un autoturism prin oraşul american Las Vegas. În acea maşină s-ar fi aflat doi suspecţi acuzaţi că au omorât un alt bărbat într-o benzinărie, după care au dispărut de la locul faptei.

Din păcate, acesta a exagerat cu numărul de gloanţe pe care a început să le tragă chiar prin parbrizul maşinii de Poliţie, scrie Metro.co.uk.

La câteva ore de la urmărirea periculoasă, reprezentanţii Poliţiei din Las Vegas au precizat, într-un comunicat oficial, că pe timpul urmăririi de maşini, ofiţerul a tras acele focuri de armă pentru a se apăra. Suspecţii îşi scoseseră la rândul lor pistolul şi împuşcaseră de 34 de ori spre autoturismul de Poliţie.

Când unul dintre aceştia încerca să scape şi să fugă din nou de la locul faptei, ofiţerul l-a împuşcat. Ulterior el a fost identificat ca Fidel Miranda, un tânăr de 23 de ani care a murit pe loc în urma leziunilor provocate de armă de foc.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mere verzi, sănătate curată. Trei beneficii ale acestora... Test VIRAL! Poţi să rezolvi acest calcul? Problema de logică pe care o greşesc 8 din 10!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x