Antena Căutare

VIDEO ŞOCANT! Un bărbat, executat în plină stradă, chiar în faţa copilului. Reacţie uluitoare: Ştia ce va urma?!

Un clip cu o execuţie în plină stradă a devenit viral pe internet. Imaginile şocante au fost surprinse de camerele de supraveghere!

Un clip cu o execuţie în plină stradă a devenit viral pe internet. Imaginile şocante au fost surprinse de camerele de supraveghere!

Avocatul Andre Ribeiro, în vârstă de 46 de ani, din Permambuco, Brazilia, a parcat mașina în fața unui imobil. Acolo, bărbatul era așteptat de un ucigaș, scriu cei de la Mirror.co.uk.

Avocatul deschide ușa din spate a mașinii pentru a-și lua fetița din brațele soției lui. Aceasta iese și ea din vehicul, dar exact atunci ucigașul se apropie de ei, îndreptând un pistol spre Riberio. Incredibil, bărbatul rămâne calm la vederea ucigașului și îi dă fetița soției lui, după care se îndepărtează câțiva pași de familia lui pentru a se pune în genunchi.

Andre Ribeiro a fost împușcat de cinci ori de la o distanță mică, murind pe loc. Fetița și femeia au scăpat însă nevătămate.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„NATO nu a fost niciodată atât de puternică”! Declaratiile lui Donald Trump înaintea întâlnirii de la Helsinki cu Vladim... Răspunsul lui Timmermans pentru Donald Trump!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x