Antena Căutare

Ce vrea să facă Traian Băsescu după ce a suferit un accident vascular cerebral. Ce planuri are fostul președinte al României

Traian Băsescu are planuri mari la scurt timp de la accidentul vascular cerebral. Iată ce a declarat, joi, 31 martie 2022, fostul președinte al României despre ce vrea să facă după ce va părăsi vila de protocol.

Colaj cu Traian Băsescu Galerie
Traian Băsescu are planuri mari la scurt timp de la accidentul vascular cerebral | Hepta

Vestea că Traian Băsescu a suferit un accident vascular cerebral a luat pe toată lumea prin surprindere. Fostul președinte al României a fost internat într-un spital din Paris, unde a avut parte de cele mai bune condiții și îngrijiri medicale.

La scurt timp de la externarea din unitatea spialiceasă, politicianul a făcut dezvăluiri neașteptate despre panurile sale de viitor. După ce a fost pus de Regia Autonomă Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat (RAAPP) să părăsească vilă din București, Traian Băsescu a luat o decizie neaștepată.

Ce vrea să facă Traian Băsescu la scurt timp de la accidentul vascular cerebral

Fostul președinte al României a declarat joi, 31 martie 2022, că se gândește să își achiziționeze un apartament cu trei camere. Acesta a dezvăluit că are și unele preferințe în ceea ce privește noua sa locuință: să se afle într-o zonă populată și să fie aproape de metrou, dar să aibă și magazine în apropiere.

„Asta am discutat cu soţia mea până spre dimineaţă, decizia a fost să căutăm un apartament pe care să îl închiriem sau să îl cumpărăm şi să ne conformăm legii. Printre altele, însă, eu am şi curiozitatea dacă această lege este constiutţională. Dacă va fi constituţională... (...) Apartamentul să nu fie izolat de lume, că suntem oameni de 70 de ani, să avem magazine în apropiere, o staţie de metrou.

Citește și: Traian Băsescu a fost externat. Cum se simte fostul președinte al României și ce a transmis soția acestuia

Mă duc până la bancă, pentru că aceste titluri de stat vor trebui să fie vândute dacă vom ajunge să cumpărăm un apartament. Încep să mă uit, pe ici pe colo, după un apartament. La preţul pieţei, un apartament cu trei camere ne-am dori, aşa am stabilit, că trei camere ne ajung, având în vedere facturile uriaşe care vin la încălzire şi electricitate”, a declarat el, conform news.ro.

De asemenea, Traian Băsescu și-a spus părerea despre decizia pe care a avut-o instanța în privința locuinței sale de protocol: „Mă consider un cetăţean care a trecut prin faţa justiţiei, că îi place sau nu îi place, decizia justiţiei asta e, nu o pozţi, schimba şi trebuie să se conformeze”.

Citește și: Ce a transmis soția lui Traian Băsescu despre starea de sănătate a fostului președinte. Anunțul Mariei Băsescu

Mai mult decât atât, fostul președinte al României a abordat un subiect delicat. Acesta a mărturisit dacă va dezvălui sau nu vreodată secretele țării: „Nu, niciodată nu o să dezbrac cămaşa de fost preşedinte şi niciodată nu o să uit că am fost 10 ani preşedintele ţării şi am obligaţia ca ceea ce ştiu numai eu şi alţi lideri politici importanţi să rămână în capul meu şi atât”.

Ce spune Traian Băsescu despre speculațiile că s-ar muta în locuința fiicei sale

Politicianul a negat orice speculație despre faptul că s-ar muta în casa fiicei sale, după ce va părăsi locuința de protocol.

„Acolo nu se poate, am văzut şi un reportaj destul de neplăcut, precum că a fost achiziţionat ilegal. Nu, acel apartament este un apartament şi nu o vilă, într-o construcţie cu 12 alte familii. Clădirea nu a fost revendicată şi a intrat sub incidenţa legii 10, care dădea dreptul chiriaşilor să cumpere, indiferent că aveau sau nu alte locuinţe în Bucureşti”, a dezvăluit el, confrom sursei citate mai sus.

Traian Băsescu a fost externat. Cum se simte fostul președinte al României și ce a transmis soția acestuia... Traian Băsescu a vorbit despre ziua în care i s-a făcut rău. Unde era, de fapt, și care a fost firul evenimentelor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x