Antena Căutare

O asistentă medicală a furat cardul de credit al unui bolnav de coronavirus. Fiica bărbatului, revoltată: ”Nu mi-aș fi imaginat că cineva poate face așa ceva!”

O asistentă medicală a fost arestată după ce a furat carduri de credit ale pacienților aflați pe moarte din cauza infecțiilor de coronavirus, pe care le-a folosit ulterior pentru a face cumpărături și pentru a-și face plinul la mașină. 

O asistentă medicală a furat cardul de credit al unui bolnav de coronavirus. Fiica bărbatului, revoltată: ”Nu mi-aș fi imaginat că cineva poate face așa ceva!”
O asistentă medicală a furat cardul de credit al unui bolnav de coronavirus. Fiica bărbatului, revoltată: ”Nu mi-aș fi imaginat că cineva poate face asta în timp ce cineva luptă pentru viață!”

Situația revoltătoare a avut loc într-un spital din New York, unde Danielle Conti, o asistentă medicală de 43 de ani, a furat cardul de credit al lui Anthony Catapano, în vârstă de 70 de ani. Cu trei zile înainte ca bărbatul să moară de coronavirus, aceasta l-a folosit pentru a-și face cumpărături.

Potrivit anchetatorilor, femeia ar fi sustras cardul de credit în timp ce îngrijea pacientul, în perioada 4-12 aprilie. Pe 9 aprilie, ea l-a folosit pentru a-și cumpăra niște produse, dar și pentru a pune benzină.

Ultimă oră. Alte 312 cazuri noi de coronavirus în România. Număr record de persoane vindecate de COVID-19

Cea care a descoperit totul a fost fiica de 37 de ani a bărbatului, care a alertat imediat Poliția.

”Nu pot să cred că cineva poate să facă asemenea lucru în timp ce cineva luptă pentru viața ei. O asistentă medicală ar trebui să trateze, să protejeze și să salveze pacienții. E dezgustător. Nu m-aș fi așteptat să se întâmple așa ceva”, a declarat revoltată femeia.

Femeia lucra în spital din 2007 și a suspendată din funcție imediat. Acum, însă, ea trebuie să facă față acuzațiilor care i se aduc.

Previziune sumbră de la specialiști! Ce se va întâmpla cu COVID-19, din toamnă. O boală nouă, pe cale să apară! Arafat, avertisment pentru români! „Este foarte important!”

Bilanţul COVID-19 în SUA creşte cu 2.448 de morţi şi 27.300 de contaminări

Statele Unite au înregistrat peste 2.400 de noi contaminări cu noul coronavirus, iar bilanţul epidemiei covid-19 a crescut la peste 75.500 de morţi, a anunţat Universitatea Johns Hopkins, relatează AFP, citat de News.ro.

Avertisment către toată lumea de la dansatorii cu sicriul: „Staţi acasă sau o să dansaţi cu noi”. Cine sunt africanii care au creat valuri pe internet

Aceste 2.448 de morţi au fost înregistrate în 24 de ore, până joi, la ora locală 20.30 (vineri, 3.30, ora României), precizează universitatea, care-şi actualizează bilanţul în continuu.

Statele Unite înregistrează de asemenea peste 1,25 milioane de contaminări cu noul coronavirus - după diagnosticarea a 27.300 de cazuri în ultimele 24 de ore.

Mărturia Agafiei despre soțul mort după ce a băut spirt „A murit ca un cărăbuș de mai. Cu mâinile și picioarele în sus…”... Ce s-a întâmplat cu fata aruncată într-o mașină și răpită, în plină stradă. Unde a fost dusă Diana de cei trei bărbați c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x