Antena Căutare

Cât a ajuns să coste o bere la mare în iulie 2023. Ce preț are băutura la draft

Iulie și august sunt considerate vârf de sezon pe litoralul românesc și, odată cu debutul lunii lui cuptor, prețurile au fost majorate. Iată câți bani trebuie să scoată turiștii pentru o savura o bere la malul mării.

doua pahare cu bere si o farfurie cu alune la mijloc Galerie
Iulie și august sunt considerate vârf de sezon pe litoralul românesc. Odată cu debutul lunii lui cuptor, prețurile au fost majorate. Iată ce costuri au turiștii care aleg să meargă la mare în România. | Shutterstock.com

Începând cu data de 1 iulie 2023, prețurile la mare au crescut cu 15-20%. Perioada care urmează este considerată vârf de sezon, iar cei care vor să petreacă câteva zile pe litoralul românesc trebuie să plătească mai mult pentru serviciile primite. Iată cât costă o bere la draft.

Citește și: O femeie care i-a reproșat muncitorului că este nemulțumită de lucrarea sa a fost ucisă. Zugravul și-a pierdut cumpătul

Cât a ajuns să coste o bere la mare în iulie 2023

Vacanța pe litoralul românesc a ajuns să fie un lux pentru mulți români. În ciuda acestui fapt, hotelierii sunt asaltați cu rezervări last minute, lucru care indică faptul că, în ciuda prețurilor, sunt și mulți români care își permit să se distreze pe litoralul românesc.

De la 1 iulie 2023, prețurile s-au majorat cu 15-20%, în funcție de hotel. Pentru o noapte la o unitate cu 3 stele, turiștii vor scoate din buzunar cu 30 de lei mai mult, adică 260 de lei.

La patru stele, unde până la această dată o noapte de cazare ajungea la 500 de lei, vizitatorii vor plăti cu 100 de lei mai mult.

Citește și: Cine este Andreea Corb, regina TikTok-ului când vine vorba de mâncare. Cum a ajuns să fie îndrăgită de majoritatea românilor

Și prețurile la șezlonguri au crescut cu aproximativ 5 lei, acum putând fi închiriate pentru 25 de lei în cele mai multe zone de la mare.

Nici prețurile la mâncare și băutură nu au rămas aceleași. Dacă în 2022 o bere la draft era 10-12 lei, pentru același produs, comercianții cer 14-19 lei în 2023.

Pentru un cocktail pe plajă, turiștii vor plăti de la 26,5 până la 30,5, dacă nu vor ceva sofisticat. Ba mai mult, pentru o astfel de băutură fără alcool, prețul e de 22,5 lei.

Mâncarea are și ea scoruri piperate, ca la restaurant. Turiștii scot din buzunar de de la 25 de lei până la 55 pentru o masă pe zi. De exemplu, o porție de hamsi este 25 de lei, cu mujdei inclus.

Pizza, care în trecut era 20 de lei, costă acum 45. În același timp, un burger are un preț de 20 de lei.

Citește și: Rezultate Bacalaureat 2023. Câți elevi au promovat examenul, câți au luat nota 10 la BAC și când se depun contestațiile

Cine este Andreea Corb, regina TikTok-ului când vine vorba de mâncare. Cum a ajuns să fie îndrăgită de majoritatea român... (P) Explorează tendința modernă a modei - alege House hanorac oversize pentru un stil neconvențional...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x