Antena Căutare

Ce condamnare a primit Ana Morodan pentru accidentul din martie. Contesa Digitală a săvârșit mai multe infracțiuni în trafic

Judecătoria Sectoului 1 a hotărât ca Ana Morodan să facă închisoare cu suspendare și muncă în folosul counității, pentru că a produs un accident auto în luna martie, a condus având permisul de conducere suspendat, a refuzat prelevarea de mostre biologice și s-a aflat la volan sub influența substanțelor psihoactive și alcoolului. Deciza nu e definitivă.

Colaj cu Ana Morodan Galerie
Ana Morodan, condamnată la 1 an 3 luni şi 10 zile de închisoare cu suspendare | Antena 1 & Observator

Printre pedepsele decise în Instanță se numără săvârșirea de muncă în folosul comunității. De asemenea, Ana Morodan a fost condamnată 1 an și 3 luni de închisoare cu suspendare. Decizia anunțată de Judecătoria Sectorului 1 nu este definitivă.

Citește și: Imagini virale cu Ana Morodan în timp ce este oprită de poliție. Cum se apără ea după ce a petrecut o noapte în arest

Ce condamnare a primit Ana Morodan pentru că a provocat un accident rutier, fiind la volan sub influența substanțelor interzise

Ana Morodan, supranumită Contesa Digitală, a primit 10 luni de închisoare cu suspendare pentru săvârşirea infracţiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice; 6 luni pentru conducere a unui vehicul fără permis de conducere şi 10 luni pentru conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

De asemenea, Ana Morodan este obligată să frecventeze un program de reintegrare socială şi să efectueze muncă neremunerată în folosul comunităţii, în cadrul Primăriei Oraşului Voluntari sau în cadrul societăţii GREEN CITY VOLUNTARI SA, pe o perioadă de 60 de zile lucrătoare, potrivit deciziei instnței.

Citește și: Ana Morodan, în lacrimi în primul interviu de după accident: „Nu cred că sunt primul om care a condus sub efectul unor substanțe”

Ce a făcut Ana Morodan în marite 2023

În luna martie a anului 2023 Ana Morodan a primit un semn regulamentar de oprire în trafic din partea unui echipaj de poliție, însă șoferița a ignorat semnul și a continuat să conducă mașina. Moment în care s-a ciocnit cu două autovehicule, în urma accidentului rezultând pagube materiale.

"După stabilirea identităţii conducătoarei auto, poliţiştii i-au solicitat să fie testată atât pentru stabilirea prezenţei alcoolului în aerul expirat, cât şi pentru stabilirea preliminară a prezenţei în organism a substanţelor psihoactive cu aparatura din dotarea Brigăzii Rutiere, însă a refuzat", transmitea la acea vreme Brigada Rutieră.

Ca urmare, Ana Morodan a fost condusă la sediul INML în vederea prelevării de mostre biologice, dar ea a refuzat să fie testate, iar poliţiştii i-au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice.

În aceeaşi zi, Ana Morodan a fost oprită din nou în trafic de poliţişti, care au constatat că femeia figura cu permisul de conducere reţinut ca urmare a primei abateri.

Poliţiştii au testat-o cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de până la 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma testării preliminare cu aparatul DrugTest, s-a relevat prezenţa în organism de substanţe psihoactive.

Ana Morodan a fost reţinută pentru 24 de ore, iar după o zi a fost eliberată și pusă sub control judiciar.

După ce a fost eliberată, Ana Morodan a publicat un mesaj în online, negând că a consumat droguri și precizând că a fost vorba despr eun medicament.
"Pentru copiii şi tinerii care mă urmăresc şi care visează să fie şi ei influenceri. Nu faceţi ca mine. Să nu vă credeţi mai puternici decât viaţa, să nu va lăsaţi seduşi de celebritate şi să riscaţi totul pentru asta. Să nu va faceţi că zâmbiţi şi că sunteţi fericiţi când nu mai e niciun pic de soare în viaţa voastră. Nu merită. Pentru toţi ceilalţi, am greşit, îmi pare rău că v-am dezamăgit şi sunt recunoscătoare că n-am făcut şi mai mult rău. Am vrut doar să fiu o fată iubită şi fericită. Acum mi-aş dori să fie posibilă o lume ca într-o poveste pe care am auzit-o odată. Într-o comunitate din Africa, când un om greşeşte, tot satul vine şi îl mângâie şi îl îmbrăţişează. Ei cred că toţi suntem buni şi avem nevoie mai mult ca oricând de înţelegere şi dragoste umană, atunci când greşim. Fiind blânzi cu cel care a greşit, îl ajută să se reconecteze la natura lui adevărată, cea bună. Aveţi grijă de mintea şi sufletul vostru", scria la acea vreme Ana Morodan într-un mesaj pe Facebook.

Decizie tragică. La ce au recurs medicii pentru a-i salva viața unui copil care prezentase cele mai banale semne de grip... Suma de bani pe care un român o poate scoate de la bancomat într-o singură zi. Limita pe care o impune fiecare bancă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x