Antena Căutare

Familia lui Vlad Pascu recurge la o nouă metodă pentru a-i reduce sentința tânărului. Ce intenționează să facă

Familia lui Vlad Pascu încă încearcă să-l scape pe tânăr de închisoare, deși acesta a luat viața a doi studenți în 2 Mai.

colaj Vlad Pascu în pantaloni de trening roșii așezat pe bordură cu mâinile la spate în cătușe, Vlad Pascu escortat de un polițist spre mațina de Poliție și Vlad Psacu urcând în mașina de Poliție Galerie
Avocații lui Vlad Pascu încearcă să îl scoată pe tânăr din arest | Antena 1

Cazul lui Vlad Pascu a înmărmurit o țară întreagă, după ce, în luna august a anului 2023, acesta a provocat un accident în urma căruia Sebi și Roberta și-au pierdut viața.

Vlad Pascu era la volan sub influența substanțelor interzise. Acesta conducea cu peste 100 km/h în momentul producerii accidentului mortal.

Citește și: Ce a declarat Vlad Pascu în speranța că va schimba decizia luată de Tribunalul Constanța

Acesta a spulberat un grup de 8 tineri lângă stațiunea 2 Mai, din Constanța. Vlad Pascu a luat viața a doi tineri în noaptea respectivă: Sebastian Olariu, în vârstă de 21 de ani, și Roberta Dragomir, în vârstă de 20 de ani.

Vlad Pascu a cerut la începutul acestui an să fie plasat în arest la domiciliu, însă magistrații au hotărât să rămână în arest preventiv pentru următoarele 30 de zile, la Penitenciarul Poarta Albă. Aproape de finalul celor 30 de zile, avocații tânărului vin cu o nouă modalitate prin care să îl scoată din arest.

Citește și: Vlad Pascu are șansa la o pedeapsă mai mică decât Mario Iorgulescu. Ce face diferența dintre cele două cazuri atât de similare

Familia lui Vlad Pascu recurge la o nouă metodă pentru a-i reduce sentința tânărului. Ce intenționează să facă

Vlad Pascu este judecat pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, fugă de la locul accidentului și conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive. Pe tânăr îl așteaptă până la 20 de ani de închisoare.

Potrivit Antena 3 CNN, familia acestuia încearcă să îl scape de ispășirea pedepsei în închisoare, folosindu-se de o adresă de mediere pe care avocații familiei Pascu au trimis-o membrilor celor doi tineri decedați în urma tragediei de la 2 Mai și avocaților lor.

Citește și: Tatăl lui Sebi ridică un monument la locul tragediei din 2 Mai. Declarațiile cu ochii în lacrimi făcute de părinte

Prin această mediere, se dorește expunerea unei griji față de familiile victimelor tragediei produse de Vlad Pascu în vara anului trecut. Aceștia doresc să afle ce pretenții au acestea de la inculpat.

Cu toate acestea, avocatul familiilor celor doi tineri care și-au pierdut viața în urma accidentului consideră că este doar o manevră prin care tânărul și-ar putea mișcora pedeapsa.

Citește și: Vlad Pascu și părinții lui, Miruna și Mihail, trimiși în judecată de DIICOT. Ce capete de acuzare are fiecare

Avocatul Adrian Cuculis susține că este o încercare josnică de a arăta judecătorilor că tânărul a încercat diminuarea consecințelor infracțiunii săvârșite.

Acesta a respins cererea de mediere, în spatele acesteia fiind, de fapt, o intenție ascunsă a familiei Pascu. Termenul pentru noul proces se apropie, astfel că Vlad Pascu va afla în curând decizia magistraților.

Citește și: A apărut înregistrarea accidentului de la 2 mai. Cum a intrat Vlad Pascu în tinerii care și-au pierdut viața, Sebi și Roberta

Vlad Pascu, autorul accidentului de la 2 Mai, şi părinţii săi, Miruna şi Mihail, au fost trimişi în judecată pentru trafic de droguri, pentru determinarea unei persoane să dea declaraţii mincinoase sau să nu prezinte probe şi pentru punerea la dispoziţie a locuinţei pentru consum de droguri, dosarul fiind înregistrat la Tribunalul Bucureşti.

Care este prețul unui metru cub de gaz în anul 2024. Cum se citește corect factura de la gaz... O companie mare, prezentă pe piața din România, concediază sute de angajați. De ce s-a luat această decizie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x