Antena Căutare

Tatăl lui Sebi ridică un monument la locul tragediei din 2 Mai. Declarațiile cu ochii în lacrimi făcute de părinte

Tatăl lui Sebastian Olariu, băiatul care și-a găsit sfârșitul alături de Roberta Dragomir în accidentul din 2 Mai, a hotărât să ridice un monument în locul unde s-a produs tragedia. Imagini tulburătoare de acolo!

Tatăl lui Sebi ridică un monument la locul tragediei din 2 Mai. Declarațiile cu ochii în lacrimi făcute de părinte Galerie
Tatăl lui Sebi ridică un monument la locul tragediei din 2 Mai. Declarațiile cu ochii în lacrimi făcute de părinte | Captură Antena 3 CNN

Sebastian Olariu și Roberta Dragomir și-au pierdut viața în luna august 2023 într-un grav accident rutier provocat de Vlad Pascu, tânărul care a condus drogat pe drumul dintre 2 Mai şi Vama Veche.

Acum, pe locul în care cei doi tineri și-au găsit sfârșitul, a fost ridicat un monument în memoria lor. Iată dezvăluirile tulburătoare făcute de tatăl băiatului de la fața locului!

Citește și: Momentul în care tatăl lui Vlad Pascu intră cu scuterul în jurnaliști la scurt timp după ce soția sa a fost reținută 24 de ore

Tatăl lui Sebastian ridică un monument la locul tragediei din 2 Mai | VIDEO

Cu lacrimi în ochi şi împietrit de durere, tatăl lui Sebi a declarat că ultimele opt săptămâni au fost un chin pentru el și familia sa. Părintele a declarat că nu își mai găsesc locul în propria casă și fiecare zi o petrec la cimitirul unde se află îngropat băiatul lor.

Tatăl lui Sebastian a mai transmis că speră să se facă dreptate, iar Vlad Pascu, șoferul drogat care i-a răpit băiatul de lângă el, să primească închisoare pe viață.

„După opt săptămâni de chin şi de jale, am venit astăzi să ridicăm o piatră funerară pentru băiatul meu. Să rămână ceva în locul în care a murit el. Nu ne găsim locul, casa este goală. În fiecare zi şi noapte suntem în cimitir. Acolo e locul unde ne facem toate sărbătorile. Şi Crăciunul o să fie tot acolo, lângă băiatul nostru. Nu ştim, ne întăreşte fata pentru care mai luptăm. Dacă nu ar fi fost ea, noi nu cred că am mai fi fost. Eu cred că dreptatea o să iasă. Copiii noştri nu au fost vinovaţi, au mers exact pe unde trebuie. Eu sper să se facă dreptate. Din imagini, nu erau pe partea carosabilă, mergeau exact pe marginea drumului. Sincer, aş dori să primească pedeapsa pe viaţă. Şi părinţii lui să simtă ce simţim noi în momentul ăsta. Lăsăm o piatră funerară cu înscrisuri făcute din suflet, de la noi pentru el. Ce a fost Sebi. Semnifică ce a fost Sebi în viaţa noastră. Nu prea cred că în ţara noastră putem să prevenim ceva, dar eu îmi doresc ca părinţii să fie cât mai aproape de copiii lor cât sunt în viaţă.”, a declarat Valentin Olariu, tatăl lui Sebastian Olariu pentru Antena 3 CNN.

Citește și: Tatăl Robertei, studenta lovită mortal la 2 Mai, a plantat un măr la locul tragediei: „Aici a fost întinsă”. Imagini emoționante

Ce reiese din filmul accidentului de la 2 Mai provocat de Vlad Pascu, șoferul drogat

Potrivit avocatului Adrian Cuculis, din imagini reiese că mașina face la un moment dat o buclă către ei, îi lovește și apoi se redresează, potrivit declarațiilor oferite la Antena3 CNN.

„Copiii nu aveau nicio culpă, nu a ieșit nimeni în stradă. Din imagini reiese că masina face la un moment dat o buclă către ei, îi lovește și apoi se redresează, cam asta reiese din imaginile de pe camerele de supraveghere. Deci, avem două ipoteze, fie chiar a vrut să intre în ei, fie a pierdut controlul mașinii și a redresat-o, după ce i-a lovit.”

Legat de reacția șoferului Vlad Pascu, Adrian Cuculis, avocatul care a văzut imaginile, a spus:

„Nu, nici măcar nu a întors, pur și simplu a fost ca și cum ar fi lovit ceva și și-ar fi continuat drumul, fără să fie vorba despre vreo oprire puțin mai în față să vadă. Nu. A plecat pur și simplu ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic, deși omorâse doi oameni. Aproape că îi omorâse și pe ceilalți trei, pentru că în primul grup în care intră și aceia au fost destul de vătămați. Avem certificate medico-legale.”

Vlad Pascu și părinții lui, Miruna și Mihail, trimiși în judecată de DIICOT. Ce capete de acuzare are fiecare... Greșelile care îți alungă sporul și banii din casă. Le faci când cureți locuința, conform Lidiei Fecioru. La ce să renun...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x