Antena Căutare

Fiica unei asistente din Suceava descrie infernul din spital: „Bolnavul este lăsat să moară, în voia sorții! Vrem să trăim”

Fiica unei asistente de la Spitalul din Suceva, infectată cu COVID-19, a fost internată recent la spitalul nou din Suceava. Acum se simte bine, dar ceea ce a trăit în aceste zile este greu de imaginat. În mod surprinzător, femeia dorește să se facă bine și să se întoarcă la spital, ca să ajute pacienții.

Fiica unei asistente medicale de la spitalul din Suceava care a devenit adevărat focar de infecție face dezvăluiri cutremurătoare despre situația bolnavilor și despre cum sunt tratați aceștia.

citește și: Adevărata dimensiune a epidemiei de coronavirus! Asistent medical de la spitalul Universitar: „Nu ne-au făcut teste, suntem adevărate bombe în acea instituție”

„A fost diagnosticată cu covid-19 și a fost ulterior internată. A doua zi m-am simțit rău și am fost și eu al spital. Când am ajuns acolo am constatat că nu sunt cadre medicale, nu are cine să se ocupe de bolnavi, nu s-a dat tratamentul la timp, multe lucruri care arată că bolnavul este mai degrabă lăsat să moară, să fie în voia sorții.

Fiica unei asistente din Suceava descrie infernul din spital: „Bolnavul este lăsat să moară, în voia sorții! Vrem să trăim”

Epidemia de coronavirus face tot mai multe victime în România

Epidemia de coronavirus face tot mai multe victime în România

Mama a primit tratament, dar a fost lăsată apoi câteva ore. Tratamentul nu era dat la timp, uneori primeam dimineața, alteori seara, pastille nu erau. Efectiv nu a avut cine să fie acolo. Mama s-a infectat din spital, de la alți pacienți bolnavi de coronavirus.

Și desi a fost cât de grav a fost, mama mea se gândește să se întoarcă la spital să salveze oameni. Ea și-a făcut cu drag meseria și sper din suflet să se ia o măsură. Nu se merită să moară oamenii pe capete, nu este personal, mor oamenii pe capete (…)”

Femeia a povestit că unii pacienți cu coronavirus țipă cu orele din saloane și nu vine nimeni la bolnavi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Sursa: Antena 3

Timişoreana donează un milion de lei către Crucea Roşie Română pentru achiziţionarea de echipamente pentru spitalele din... Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Cluj-Napoca va face testări pentru coronavirus, după ce a primit două echipament...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x