Antena Căutare

Imagini compromițătoare cu Vlad Pascu, tânărul care a ucis 2 tineri. S-a filmat cu drogurile în mână. Ce a recunoscut | VIDEO

Recent au apărut pe internet tot mai multe imagini compromițătoare cu Vlad Pascu, tânărul care a ucis 2 tineri în localitatea 2 Mai.

colaj foto cu vlad pascu in diferite ipostaze Galerie
Pe internet au apărut numeroase imagini compromițătoare cu Vlad Pascu | capturi video facebook

Vlad Pascu este anchetat după ce sâmbătă dimineața, pe 19 august 2023, s-a urcat la volan în timp ce era drogat și a intrat cu mașina într-un grup de 8 tineri, omorând pe 2 dintre aceștia. Rezultatele de la drugtest au arătat că acesta consumase cocaină, amfetamină şi metamfetamină.

Nu a durat mult și în presă sau pe social media au început să apară tot mai multe informații despre tânărul care a provocat tragedia. Tot recent au apărut și tot felul de imagini compromițătoare cu Vlad Pascu.

Imagini compromițătoare cu Vlad Pascu, tânărul care a ucis 2 tineri într-un accident din localitatea 2 Mai. Cum a fost filmat

În cursul dimineții de 19 august 2023, Vlad Matei Pascu în vârstă de 19 ani s-a urcat la volanul unei mașini și a intrat într-un grup de 8 persoane. Doi tineri de 20 și 21 de ani au decedat pe loc și alți trei au fost transportați de urgență la Spitalul din Mangalia, prezentând diverse traumatisme.

Citește și: Episodul halucinant cu Vlad Pascu și serviciul de urgență, din mai 2023. Ce a făcut șoferul care a provocat accidentul de la 2 Mai

Șoferul a fugit de la locul accidentului și se pare că rezultatele de la drugtest au arătat că acesta consumase cocaină, amfetamină şi metamfetamină.

În prezent, poliția a deschis o anchetă și analizează modul în care s-a produs accidentul din 2 Mai, în care au murit doi tineri.

Citește și: Părinții lui Vlad Pascu au un trecut spectaculos. Ce legătură au afaceriștii cu unul dintre locotenenții lui Sile Cămătaru

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Între timp, pe internet au început să apară numeroase imagini compromițătoare cu tânărul Vlad Pascu. Acesta a fost filmat cu drogurile în mână, în ipostaze greu de privit. Într-unul dintre clipurile ce s-au viralizat rapid, acesta apare alături de o tânără care rulează o bancnotă de 200 de lei, totul în timp ce Vlad Pascu se laudă cu banii familiei sale:

Citește și: Cu ce s-ar ocupa părinții lui Vlad Pascu, autorul accidentului de la 2 Mai. Monica Tatoiu: ”Tatăl lui mă amenința și mă înjura”

„Și țin să fac dovada faptului că pe numele meu există, în momentul de față, business-uri de mai mulți bani decât o să aveți voi dacă faceți foamea cu pateu toată viața. Și ăștia îi fac doar într-o lună”, susține Vlad Pascu în filmare.

Apoi, bruneta și tânărul arată pungi de pastile folosite pe post de droguri, spunând: „Oxicodona este viața noastră. Noi nu suntem toxicomania, noi suntem oxicomani”.

Ce a declarat Cristian Cioacă la scurt timp după ce a fost eliberat din închisoare. Gestul sfidător făcut de fostul poli... Marian Godină, reacție după tragedia din 2 Mai. Ce mesaj halucinant a primit de la un coleg polițist detașat în zonă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x